ne be druze oti monotono >> ??? so za gorejne da zboruvame/pisuvame..?? za aux? tcl ???Не ви станува монотоно само за Gree да се зборува ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne be druze oti monotono >> ??? so za gorejne da zboruvame/pisuvame..?? za aux? tcl ???Не ви станува монотоно само за Gree да се зборува ?
Не ви станува монотоно само за Gree да се зборува ?
Druze aj jas tebe da te prasam dali za 2020 godina e predvideno Gree da ima inverter klima 3.5 kw model so 2 stage compressor no bez greaci !!!rasprasaj se dobro pred da izbrzas so komentar
Kako sto znam, mislam deka ke imas opcija da go vklucis ili isklucis, po treba, od daleinskoto.Druze aj jas tebe da te prasam dali za 2020 godina e predvideno Gree da ima inverter klima 3.5 kw model so 2 stage compressor no bez greaci !!!
I koga se ocekuva prezentacija na novite Gree modeli za 2020 godina.
Знам за тоа 30 дена фрее но треба регистрација, кредитни картички ....Нетфликс
Toa e odlicna opcija no pokraj taa opcija na dalecinskoto odlicno bi bilo i koga bi imalo dugme na dalecinskoto za pokazuvanje na potrosuvacka na elektricna energijaKako sto znam, mislam deka ke imas opcija da go vklucis ili isklucis, po treba, od daleinskoto.
Pa sam da si resis, sakas greac ili ne.
Климе слободно можеш да им пратиш меил на Кинезите.Миљарда и пол народ,сигурно им фалат идеи.Toa e odlicna opcija no pokraj taa opcija na dalecinskoto odlicno bi bilo i koga bi imalo dugme na dalecinskoto za pokazuvanje na potrosuvacka na elektricna energija
![]()
So samoto pritiskanje na dugmeto ja pokazuva potrosuvacka na elektricna energija na display-ot na vnatresnata edinica mnogu dobra opcija bi bilo ova koga bi go imale Gree inverter klimite.
Знам за тоа 30 дена фрее но треба регистрација, кредитни картички ....
Jas ne sum vraboten vo nitu edna firma za klimatizacija koj moze toj neka praka mejlovi mojot predlog e za site marki i za Midea i za Gree i za TCL i za Chigo i za AUX site tie firmi dobro e i bi trebalo da ja imaat taa funkcija ENERGY i so pritiskanje na dalecinskoto da se pokazuva na display-ot na vnatresnata edinica potrosuvackata na elektricna energija.Климе слободно можеш да им пратиш меил на Кинезите.Миљарда и пол народ,сигурно им фалат идеи.
И дајте олабавете,40 страни уназад е спам темава.
Епа само тоа треба, и ќе ти земе едно евро мислам.
Пред да истече пробниот месец, откажи го и ете ти 30 дена гага гледање.