za masko tuka sum gospodarke ama moze da bidam i gej ako sakate sve da probameShteta shto ne sme vo potraga po tip
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
za masko tuka sum gospodarke ama moze da bidam i gej ako sakate sve da probameShteta shto ne sme vo potraga po tip
ako sakas i ja so decko to i tebe moze i gej da bidamdali ima dobovolci za 3ka ili 4ka so mene i decko mi ?
pisi miПробајте
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
pisi miЈа нема опцијата јас што ја сакам и ми е неостварена желба.
Женско сум, и сум за тројка со пар, дечко и девојка.
Ако би имала дечко не би сакала да го делам со друга девојка. Сакам јас да сум третата непозната личност со огромна дискреција.
pisi miБи прифатила ама сакам дечко ми и уште еден а не некоја девојка,сакам дечко ми и уште еден
vo ova vreme treba da najdeme nacin za zabavaБуразери не забравајте маски да си стаете пред активноста ем ради короната ем ради анонимноста, па пофалите се после со линкче од порнхаб, редтјуб или ватевер.
А нели бива јас сам, ти, и дечкоти да напраеме забава как шо личе, или нее праведно таваJas i decko mi sme vo potraga po par ili devojka ako ima nekoj zainteresiran neka ne iskontaktira
А да договориме средба, јас да викнам другар, да те пратиме тебе на кафе со другарките и ние тројца поштено да си направиме една права машка дружба ?некој поединец ,машко женско или пар за дружа со мене и дечко ми ?
pisi miнекој поединец ,машко женско или пар за дружа со мене и дечко ми ?
Pisi inbox ako si uste zainteresiranaнекој поединец ,машко женско или пар за дружа со мене и дечко ми ?