kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
to se u bivsoj ju zvalo volis da zezas a kat te zezu cmizdris
Значи тебе ти се фетиш многу влакнести ноџиња... ко моите.... сега е јасно зашто не си депилирана....@BenDover! Сакам да ги гледам твоите ноџиња на форумов секој ден
А драма е тоа што ме одржува во живот (мислиш интересно е после секое пецкање да ти стигнуваат по 6-7 плачки по пораки?)
Се мислам за нешто како статив или ленс кит за мобилен. Или нешто по избор на победникот.Што јас? Шо награда?
Таман да ставам фотка од свое тазе гланцнато ноџе, ти си ја обезвреднил темава со порки. Батали.... Во духот на еднаквоста на половите, предлагам кој и да победи следната тема да биде Машки Нозе, како една мала победа на феминизмот барем на форумот, и со тоа да одадеме почит и признание за трудот на нашите пријателки @Agda Beata , @Natan 3.0 , @Darling ти нејм а фју...
Плус само така @коцка ќе може да ги има.. оваај.... гледа мојте влакнести ноџиња....
а не кажуваш дека уште пред недела дена ми ги прати до дм а???? не знам зошто се срамиш... Во духот на еднаквоста на половите, предлагам кој и да победи следната тема да биде Машки Нозе, како една мала победа на феминизмот барем на форумот, и со тоа да одадеме почит и признание за трудот на нашите пријателки @Agda Beata , @Natan 3.0 , @Darling ти нејм а фју...
Плус само така @коцка ќе може да ги има.. оваај.... гледа мојте влакнести ноџиња....
донт бери гајле, ќе ја снемаТаман да ставам фотка од свое тазе гланцнато ноџе, ти си ја обезвреднил темава со порки. Батали.