Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da je žena koliko je kiše
Doma nebi vidjeli me više
Ja bi sve do kože mokar bio
Oblacima bi se ogrnio.

Da je žena ko sunčevih zraka
Nikad nebi poželio mraka
Neka peče nek se koža ljušti
Neka boli,ali to su gušti.

Muško kaže sve što žena misli
Rado bi se sunčali i kisli
Neka me kupa,neka me i grije
Ni jedna se požalila nije.

Dobro vam jutro dobri ljudi.

Iptv mac skener 1.0.5 tools ako imma ko link za download

Ja neznam sta toliko kukate ama bas sve ali sve se moze gledat u vlc,smart iptv i na stb emulatoru,sve vam ide.Vrhunski serveri voze fenomenalno,ali ponukani losim iskustvom u proslosti to se sad sera u krugu takoreci obitelji od poverenja.A posto sam ja izgubio poverenje u dosta ljudi jako pazim kome sta dajem ono sta vredi.Ima x novih stvari sto se jos nezna u rasirenom krugu i daj srece oni koji znaju da zadrze za sebe,jer mac nam je primjer kako ljudi ne razmisljaju vec oce bit kraljevi.

Definica po kojoj odlucujes ko meces sta dati kome ne. Covjek zivi sa zenom 10 God. Pa sazna nesto dagaje izradila. A kamoli ti na forumu da znas koje kakav.

Ja neznam sta toliko kukate ama bas sve ali sve se moze gledat u vlc,smart iptv i na stb emulatoru,sve vam ide.Vrhunski serveri voze fenomenalno,ali ponukani losim iskustvom u proslosti to se sad sera u krugu takoreci obitelji od poverenja.A posto sam ja izgubio poverenje u dosta ljudi jako pazim kome sta dajem ono sta vredi.Ima x novih stvari sto se jos nezna u rasirenom krugu i daj srece oni koji znaju da zadrze za sebe,jer mac nam je primjer kako ljudi ne razmisljaju vec oce bit kraljevi.
Sve je tako kako kažeš.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom