Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1v1 me on CK2Мислев на менаџмент игри. Нешто како Two Point Hospital, Sims/SimCity, Cities...не дали се комплицирани или не. Ги спомнав нив оти како жанр се поблиску до стратешките, a има огромен број играчи жени.
Фан факт, без кралица ќе тепам, без крал губам аутоматски.Фан факт.....кралицата е најмоќната фигура![]()
Зборов бегол се пишал едвај 5 пати пред тука да го пишете.
Еден од писателите е Луки џуниор, кој лик беше тоа еј. @Sussaro мислиш, можно е?
Имало и периоди во шаховската игра кога кралицата и не била толку јака...се движела како кралот. Во некои битки кога кралот ќе бил фатен или бил убиен завршувала битката....негде не....колку што се разбирам од историја, а малку знам.Фан факт, без кралица ќе тепам, без крал губам аутоматски.
Кралот е толку важен што не се ни зима на крај.
Кралот си седи претежно во своите одаи и ретко мрда.
Додека оваа скока од кур на кур.
it is seems legit to you? ok broПрофе, штом го има тука, it's seems legit to me.
бегол (прид.)| Дигитален речник на македонскиот јазик
Што е направен набрзина, без задржување и задлабочување.www.makedonski.info
бегол - Wiktionary
en.wiktionary.org
Со текот на времето работите се наместиле како што треба; оваа скока од кур на кур, без овој не се може.Имало и периоди во шаховската игра кога кралицата и не била толку јака...се движела како кралот. Во некои битки кога кралот ќе бил фатен или бил убиен завршувала битката....негде не....колку што се разбирам од историја, а малку знам.
it is seems legit to you? ok bro
Не викам дека не постои, само првпат го слушам и очигледно е претерано малку користен на форумов.
Сега дај ми го ова и кажи ми дека сум неписмен
Прегледај го приврзокот 246225
Ако ми даваш линк од македонски збор од речник, што се имплицира?Нигде не имплицирав таква работа.Позз.
Ако ми даваш линк од македонски збор од речник, што се имплицира?
Јас можам да замислам две работи, првата е дека зборот постои, а втората е да ми дадеш објаснување на зборот.
Кога јас веќе сум го срчнал на Кајгана, зар мислиш дека немаше да го срчнам и на Гугл за да го откријам неговото значење (кое и онака го имав сфатено од контекстот)?
Зависи од личноста....може и крал да се погоди што скока од кур на курСо текот на времето работите се наместиле како што треба; оваа скока од кур на кур, без овој не се може.
Natan ме интересира зошто феминисткиве во ниеден момент не покренаа иницијатива за работењето на бремените жени во време на пандемија?Мислам која е суштината на феминизмот кога во вакви моменти воопшто не реагираат,нели се работи за правата на жените и нивната безбедност?Чувствувам не-така-благ анимозитет од твоја страна од прееска, всушност, темава е насловена „Феминизам“, а моите излагања се сосема во нејзин склад.
Треба статистички да се пресмета, спрема бројот на бремени жени погодени од вирусов во светов и кај нас. Статистиката е одговор за многу прашањаNatan ме интересира зошто феминисткиве во ниеден момент не покренаа иницијатива за работењето на бремените жени во време на пандемија?Мислам која е суштината на феминизмот кога во вакви моменти воопшто не реагираат,нели се работи за правата на жените и нивната безбедност?