Фото Натпревар #160 Тема: домашна cozy атмосфера

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажи на која слика да видиме. Да не има некој друг низ дома да ми се шета, јас да не знам [emoji23]
,,,:pos::pos::pos:,,,,
,,,imashe od edna chlenka so tablet vo race i chorapi crveni tochkici,,,aj nekoj od onie poveshtite neka ja najdat fotkata,,, mislam deka dolgo vreme beshe i naslovna stranica na forumov,,,ke se setat,,,:icon_mrgr:

...не ќе да беше лошо да се изгласа денес, па победникот да постави тема поврзано со Велигден (по негова желба), да ги видиме вапсените јајца на кајганџии, а? што мислиш @коцка ?

,,,:pos::pos::pos:,,,,
,,,imashe od edna chlenka so tablet vo race i chorapi crveni tochkici,,,aj nekoj od onie poveshtite neka ja najdat fotkata,,, mislam deka dolgo vreme beshe i naslovna stranica na forumov,,,ke se setat,,,:icon_mrgr:
Тоа мислам дека беше на @Acid фотка, од жена му ;)

@bijons оваа @Agda Beata изглеа остави на мене игласање да отворам
Кај и да е ќе биде

Тоа мислам дека беше на @Acid фотка, од жена му ;)

@bijons оваа @Agda Beata изглеа остави на мене игласање да отворам
Кај и да е ќе биде
Не е моја фотка и не е од жена ми бе! :P
Ако мислите на оваа...

ha.jpg
Автоматски споено мислење:

Али, ако има некоја со убави ноџиња и чорапчиња и сака да ја ставиме на cover-от на Facebook, нека испрати слика слободно :P И онака деновиве ќе ја пуштаме новата верзија на порталот, ни треба нов cover.

Последно уредено:
Не е моја фотка и не е од жена ми бе! :P
Ако мислите на оваа...

Прегледај го приврзокот 245781
Автоматски споено мислење:

Али, ако има некоја со убави ноџиња и чорапчиња и сака да ја ставиме на cover-от на Facebook, нека испрати слика слободно :P И онака деновиве ќе ја пуштаме новата верзија на порталот, ни треба нов cover.
Опааааа НОВА ТЕМА ДЕЧКИ!!!!

Ама во новата тема може и да ги прекршиме правилата, па да следува и подарок за добитникот! :vozbud:
идам да се издепилирам!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom