Кико Д.
ULTRAS - way of life
Не се случаите од тестираните во последните 24 часа.Од 600 тестови 100 и кусурот позитивни, абе да не тестираат сите ако не испадниме 70 % позитивни или претходно прележани глата да ми ја сечите![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се случаите од тестираните во последните 24 часа.Од 600 тестови 100 и кусурот позитивни, абе да не тестираат сите ако не испадниме 70 % позитивни или претходно прележани глата да ми ја сечите![]()
![]()
Босанец во Аризона излечен од Ковид-19 со вештачка оксигенизација на крвта
Откако лекарите се обиделе да го излечат пациентот со сите можни лекови што им биле на располагање, се определиле за хируршка процедура, која подразбира уфрлање на кислород во крвта на пациентот надвор од неговото тело.plusinfo.mk
'
Визеулно да видите за што станува збор и веројатно е 100% поефикасно од вентилатор.
Не се мучи да му објаснуеш!Прво да те корегирам, Максим не е сељак, да не те буни тој.
ЈБГ, истеравме еден циклус, требаше да седнат и да проанализираат што понатаму, ова сега е како мали Ѓокица замислува држава! Од типот ќе ги сечам, што ги ****Kako sakate recete, ama potezive sto gi vlece vladava se katastrofa, polosi nego sto covek mozese da ocekuva.
разбирам за викенд шо сме 24 ама преку недела со дебилскиот полициски од 16ч одмогнаа, имам пријатели работат од дома до 15,16 некои и до 17ч, кога тие да испаднат да завршат свои обавези?Kako sakate recete, ama potezive sto gi vlece vladava se katastrofa, polosi nego sto covek mozese da ocekuva.
Прво да те корегирам, Максим не е сељак, да не те буни тој.
Човек пред месец д'на изјави да се затвори Куманово али партиски неспоразуми и покажување на моќ не дозволисва и затој е овој сг све.. и нон стоп ново заболени.
Чаша се прели кд у 5 до 12 најависва полициски час за викенд .. тг немаше човек кој не беше у маркет, демек за 2 дна ке се умрело за едење... лоша ни е свест на нас. Тг е имало и заболени и незаболени.. и кој знае. Никој нејќе да се зарази да ама овј вирус може нели да га имамо без да имамо симптоми.. ебеш му матер..
Да не влее во рикверц некој![]()
Нова уредба:Пред маркетите задолжително да има редар и средство за дезинфекција
Трговците се должни да ги обезбедат веднашwww.vrabotuvanje.com.mk
Добри уредби, да се означи правец на движење![]()
![]()
А ја бива државата? За некоја недела ќе исчезни вирусот?Zalnite nemozele da setat.... pa setajte ispozarate se megju sebe, i posle kukajte kako ne ni ja bivalo drzavata.
Nema da preripnete ako nekoja nedela ste doma, ama dobro za se mora kontra da se odi. Togas sto da se kaze. So srekja!!!!!
Kade pisav deka ja biva?А ја бива државата? За некоја недела ќе исчезни вирусот?