MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ако не сидејствуваат некаков попуст за Eurosport и да ги откупат правата, никогаш нема.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Da, posto nema sport celo leto... Tenis im pocinja vo juli(eventualno), a Golemite velodipedski trki vo septemvri.. Olipijadata i atletikata se 2021....sega im e sansa da se ispazarat za dobroto na site nivni pretplatnici
Автоматски споено мислење:

Место еден куп непотребни канали Телеком треба да ги донесе каналите од дискавери групацијата и повеќе филмски канали.

Мене не ми фалат Дискавери каналите. Можеби Еуроспорт поради тенис ама тоа е што е, го изгубивме и се надевам ќе го вратат кога тогаш.

Како ќе функционира ова со филмовите сега што ги пуштаат во видеотеката? Од 20:00 ги пуштаат до следниот ден?

Како ќе функционира ова со филмовите сега што ги пуштаат во видеотеката? Од 20:00 ги пуштаат до следниот ден?
24 часа мислам ќе е достапен еден филм бесплатно. Секоја вечер по еден филм бесплатно додека не ги поминат сите планирани. Ако не ти се чека бесплатно филм си го изнајмуваш филмот за 69 денари мислам беше цената.

Драма се значи MAXTV [emoji17]
Го активирам прееска HD+ пакетот, кој е 250 денари месечно, направив рестарт на ресиверот и.... Ништо
Ги нема каналите, а ми даде порака дека е активиран пакетот.
Одма го деактивирав [emoji34]цела среќа што првите 30 дена е гратис, па нема да ми наплатат [emoji16]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Драма се значи MAXTV [emoji17]
Го активирам прееска HD+ пакетот, кој е 250 денари месечно, направив рестарт на ресиверот и.... Ништо
Ги нема каналите, а ми даде порака дека е активиран пакетот.
Одма го деактивирав [emoji34]цела среќа што првите 30 дена е гратис, па нема да ми наплатат [emoji16]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk
toj paket e aktiven za vreme na koronavirusot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom