Криминалци и криминални групи во МК

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Во тој период девеесетите до војната 2001, кумановци имаат голема моќ поради врските со Србија. И не само криминалците туку и бизнисмените, Јордан Петровски пишуваше како со парите од шверц со цигари се финансирала војната на ЈНА со години во тој период, поради стари удбашки врски.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Toj e preselen vo mavrovo, setanje ke mu bide Da dojde vo skopje, tetovoo, gostivar... a ti vo dvorot od kucata ako iskacas setanje li e?
Neznam da ti kazam dali e setanje, zavisi kolkav e dvorot. Znaci zakrepnal od napadot, sreka imal ne bile seriozni povredite. Moze ja smiril rabotata so napagjacite ili ne? Imas info?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Neznam da ti kazam dali e setanje, zavisi kolkav e dvorot. Znaci zakrepnal od napadot, sreka imal ne bile seriozni povredite. Moze ja smiril rabotata so napagjacite ili ne? Imas info?
Тешко дека ке има смирувачка со некој што пробал да ти скине глава.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
unnamed.jpg
Неколку збора за еден од убиените во Биг Фиш, случајот од септември 2010.

Еден од тројцата убиени е Владо Милошев, како што ми е кажано еден од најголемите скопски мангупи, на некои портали го пишуваше како полициски инспектор, на некои како вработен во шеста управа а со сигурност потврдена информација имам дека кратко бил и во Волци. Познато е дека Владо имал комбинации со Орце Коруновски Пикадили, а една од работите што малку се знаат е дека со Урко станале баџанаци така што му ја местел сестра му само за да се зближат, трчал по него...
На денот на убиството се наоѓа во Биг Фиш зошто Ј. Ј. Ркулот го земал како заштита, па сѐ се заврши како што веќе знаеме, во тотално погрешна насока.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Прегледај го приврзокот 244578
Неколку збора за еден од убиените во Биг Фиш, случајот од септември 2010.

Еден од тројцата убиени е Владо Милошев, како што ми е кажано еден од најголемите скопски мангупи, на некои портали го пишуваше како полициски инспектор, на некои како вработен во шеста управа а со сигурност потврдена информација имам дека кратко бил и во Волци. Познато е дека Владо имал комбинации со Орце Коруновски Пикадили, а една од работите што малку се знаат е дека со Урко станале баџанаци така што му ја местел сестра му само за да се зближат, трчал по него...
На денот на убиството се наоѓа во Биг Фиш зошто Ј. Ј. Ркулот го земал како заштита, па сѐ се заврши како што веќе знаеме, во тотално погрешна насока.
Автоматски споено мислење:

Zenata na Urko i zenamu se sestri. Vlado i Urko toa vreme ne zborele bash. Kako i mnogu drugi so znacki od shesta uprava ja zloupotrebuvaat pozicijata i go zloupotrebuvaat toa sto se vo mvr i nosat oruzje bez problem. Isto kako Vepre koj go napagja Fantom so pistol i go udira po glava i stapuva vo kumovski odnosi so Stekli. Edna poznata i komicna slucka na naplata koja ja prai Vlado e naplatata na dolgot od 50000e na Boki 13 koj go imal prema Sanda (brendot na dolna obleka). Letale shamari i shishkite na Boki

Последно уредено:
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Автоматски споено мислење:

Zenata na Urko i zenamu se sestri. Vlado i Urko toa vreme ne zborele bash. Kako i mnogu drugi so znacki od shesta uprava ja zloupotrebuvaat pozicijata i go zloupotrebuvaat toa sto se vo mvr i nosat oruzje bez problem. Isto kako Vepre koj go napagja Fantom so pistol i go udira po glava i stapuva vo kumovski odnosi so Stekli. Edna poznata i komicna slucka na naplata koja ja prai Vlado e naplatata na dolgot od 50000e na Boki 13 koj go imal prema Sanda (brendot na dolna obleka). Letale shamari i shishkite na Boki
За таа наплата Боки зборуваше во емисијата кога му беше гостин Божиновски :D

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
FB_IMG_1586909848837.jpg

Нешто поново, лево Љупчо Копчаревски Копчар, во средина извесен Флорент Весели Лети и десно Аслан Нуиши Пода.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
IMG_20200416_135138.png
На сликата се напишани имињата нема потреба од објаснување, секако сликава си го заслужи местото тука во главно поради Кире Типот, татко му на Типе.

661333A9-3E3F-4F07-8B54-0C3D586C26E1.jpeg
Оваа веќе е позната тука (Оли, Емин, Нинџа) а доле, што се гледа само пола глава е Типе.

Ф

Флеш

Гостин
Уште не можам да им го укапирам стилот на изглед ....Куртони шифоњери у синџири,питбул,тетовирани,виски и у тренерки ...Зборам за понова генерација на лигуши ....Постарава гарда биле барем средени и на ниво .... Сликиве се,се крсти прво Господ,после јас :)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Уште не можам да им го укапирам стилот на изглед ....Куртони шифоњери у синџири,питбул,тетовирани,виски и у тренерки ...Зборам за понова генерација на лигуши ....Постарава гарда биле барем средени и на ниво .... Сликиве се,се крсти прво Господ,после јас :)
Постара е сликата, од време кога уште држеше дизел еуфорија :D сега веќе многу ретко некој така скоцкан да видиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom