Два пати сум бил таму,ако сакаш да полудиш,тоа е вистинската дестинација!50000 жители на 18 камења у сред Северно море....се покајал што отишол таму вирусот. Сам ќе се самоубие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Два пати сум бил таму,ако сакаш да полудиш,тоа е вистинската дестинација!50000 жители на 18 камења у сред Северно море....се покајал што отишол таму вирусот. Сам ќе се самоубие.
Не го донесе дијаспората. Поединци го донесоа.Заќутеа тие што викаа дијаспората го донесе вирусот. Туку тоа ама и личности како оваа добро покажуваат дека еден со друг не се мирисаме. Батали недостиг на ресурси ама без чувство на солидарност, пример не излагаш да не закачиш нешто па да пренесеш некому или во маркет место едно пакетче тестенини земаш за до 2025та, фали основната ментална матрица за успешно справување на ситуацијата. Рака на срце, од чиста среќа зависит како Македонија ќе помине со вирусов. Државата со тие ограничени ресурси само малку може да ублажи.
Мене ми е многу убава таа груба естетика, карпите. Следам некои фотографи од таму на инстаграм - лепота.....ама и вукојебина, само некои рунтави овци и говеда.Два пати сум бил таму,ако сакаш да полудиш,тоа е вистинската дестинација!
Оваа ли е таа?Изгледа очекуваат секој патник посебен шофер и автобус да го вози, еве не знам...
Прегледај го приврзокот 243266
Тоа и јас викам, можат убаво човечки да напишат... ниту тие на граница полицајците им се криви, кои се изложуваат на ризик да бидат заразени, заради они што им текнало у последен момент да шетаат... Ниту па им се криви тие што ја спремиле собата, а истите тие говеда што биле со неа ја испрљале...Дури и да се во право за тоа што го зборат оваа ања и таа другата, пристапот им е од старт многу антипатичен и навлекува гнев на остала раја која и онака врие периодов и се фаќа и за најмали ситници, едната со муабетот за нејзиното образование контра вработените на граничните премини, другава прво linkedin профилот го приложуе кај е што е зашто е па после драми, што е најтрагично со тоа мртвиот глас позади шоферот застанала снима и збори гласно, го умара непотребно, бар него треба да го олабави за ништо не е он крив тука.
Навлекуваат гнев на секакви фаци, и на тие што под дифолт ги мразат дијаспорци и за све со коронава они им се криви, и тие што мрзат шмизли, и тие што полудуваат периодов па ваквите статуси им се пенал за истурање на лични фрустрации, затоа у коментари барем 70% од тие што им пишуваат ги тераат у три лепе пизде материне.
Никаков ефект немаат ваквите статуси, непромислени се и напишани у афект, поентата им е друга све тоа сфаќам ама вака кога ги составуваат, па уште и снимаат други возила, со регисгтрации, со малолетни деца у нив, е не иде, грешка у чекори праат до тој степен што повеќето на нетов да можат у штала со животни би ги стрпале овие 2 за наредни 14 дена, не у хотел.
Кај нас на север се функционира освен хотелите.Не знам дали е викенд ефектот ама во Германија вчера и денес со малце понамалени бројки новозаразени. Со оглед што утре пред две недели се почна со мерките и затворање на све непотребно ќе биде интересна следната недела.