jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.418
Ете ти го западот, тие што плаќале со години здраствено осигурување иако без регулиран статус преку ноќ станаа непожелни .... Многу од тие „паметни и нормални што се иселија“ и што сега кога се враќаат избркани и понижени, наоѓаат мана во смештајот и очекуваат кралски пречек назад... Продолжуваат да јадат гомна како сме ние стока неписмена и некултурна. И баш напротив, не сум се пронашол во постот, а ти ме ставаш во ист кош со таквите (кои ги има во секоја ебана нација) и еве ќе ти ставам и јас еден лајк, само заради причина моето име да е до Пеја..Потсвесно не верував, но Македонија е полна со идиоти, кои не разбираат дека своите акции имаат последици за сите околу нив.
.....
На Запад, да застанеш на семафор и да истресеш пепељара, 10 души ке ти се соберат. Кај нас станува секојдневние, и по некое време, и нормалиот се предава на гарежов. Секој нормален и паметен се исели, зашто не можеш да го победиш системот.
А ти каде се пронајде ако не си плукал по сите?? Во постот јас ги навредив сите што генерализираат и плукат, ако не си еден од тие, нема зошто лично да го сватиш постов...