Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prafrazirati ću Kennedyja: "Ne pitaj što stručnjak može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za stručnjaka.."Svi ste spremni kritikovat i pametovat nešto ˝stručnjaci˝, ja ne vidim da se iko od vas ponudio da podijeli nekom višekonekcijsku listu , Elmu ih je podijelio na desetine ..mozda i stotine i sad je kao bitno čije su ...
Evo ovako , pozivam svakoga od nas da napiše od koga je ikada dobio višekonekcijsku listu...
Ja ću prvi :
Elmu986
Xeonn
Zsenjak
Brzi Miško
Ogorelica
E hajde gospodo dobrotvori , da vas vidim ...date pišljivu listu s jednom konekcijom čovjeku i kao nešto ste pomogli.
P.S. ako sam nekog zaboravio neka se javi slobodno, a mislim da nisam !
Ti sto kritikuju su najsebicni jel se boje da se ne podjeli neka lista sto oni imaju. Koja je poenta kritikovati nekoga ako taj isti nesto nekome da i pomogne mu na bilo koji nacin. Sta je tu lose???Svi ste spremni kritikovat i pametovat nešto ˝stručnjaci˝, ja ne vidim da se iko od vas ponudio da podijeli nekom višekonekcijsku listu , Elmu ih je podijelio na desetine ..mozda i stotine i sad je kao bitno čije su ...
Evo ovako , pozivam svakoga od nas da napiše od koga je ikada dobio višekonekcijsku listu...
Ja ću prvi :
Elmu986
Xeonn
Zsenjak
Brzi Miško
Ogorelica
E hajde gospodo dobrotvori , da vas vidim ...date pišljivu listu s jednom konekcijom čovjeku i kao nešto ste pomogli.
Evde kapali bile yine hayat devam ediyor...Herkese iyi bir Pazar günü yaşamasını diliyorum.
Vidiš kako ljudi šalju liste maltene u tajnosti, uredu za elmu,za njega se nijesam iznenadio ali za ove ostale...Svi ste spremni kritikovat i pametovat nešto ˝stručnjaci˝, ja ne vidim da se iko od vas ponudio da podijeli nekom višekonekcijsku listu , Elmu ih je podijelio na desetine ..mozda i stotine i sad je kao bitno čije su ...
Ja ću prvi :
Elmu986
Xeonn
Zsenjak
Brzi Miško
Ogorelica
Ne srame se, samo ne očekuju hvalospjeveVidiš kako ljudi šalju liste maltene u tajnosti, uredu za elmu,za njega se nijesam iznenadio ali za ove ostale...
A drugo, neće ti ljudi reći ko im je slao visekonekcijske liste, srame se ...,[emoji1]
smiri se zbog jednog slova ce ti cir puci hahahahaha u listi je dobro napisano pogledajSto se provaljujes bezveze, vidis da neznas ni moj nik da prepises, nije ELMO vec ELMU sabane nepismeni.
Ajde ori njivu okani me se smaras bezveze.smiri se zbog jednog slova ce ti cir puci hahahahaha u listi je dobro napisano pogledaj
To mu izgleda najbolje ide od ruke.Ajde ori njivu okani me se smaras bezveze.