[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
@CafeDelMar ја викам да кажеш следна тема дур се гласа, дур сме во поголем број. :X3:

@CafeDelMar ја викам да кажеш следна тема дур се гласа, дур сме во поголем број. :X3:
Нема да е фер, мислам, а? :)) Викам да ја каже тој што ќе победи. Или да видеме дали може гласањето да е само 3 дена ( дали може да се измени) и така првиот ден само се гласа :))

Нема да е фер, мислам, а? :)) Викам да ја каже тој што ќе победи. Или да видеме дали може гласањето да е само 3 дена ( дали може да се измени) и така првиот ден само се гласа :))
Мислам дека може да се измени времетраењето. :D

@Torchyrus, повели овде кажи ја следната тема за готвење. Без ограничувања. :)

@Torchyrus, повели овде кажи ја следната тема за готвење. Без ограничувања. :)

Се размислував помеѓу месо или тесто да се замеси нешто. Јас сум повеќе за месо ги разгледав предходните натпревари и не видов тема само со месо, а да не е нешто конкретно. Па ете ако може нека биде било што со тоа... Печено, пржено, на скара... мелено, мешано, селско било какво и припремено на било каков начин. Мислам ќе има доста заинтересирани.

И јас се надевам, темата е опширна и опфаќа се.

Би поминал сендвич со плескавица правена дома под тема месо? Пошто јас не јадам месо, а му праев плескавици на брат ми во сендвич ... :coffee: Ако не ќе се чувам за наредна тема штом живна.

Би поминал сендвич со плескавица правена дома под тема месо? Пошто јас не јадам месо, а му праев плескавици на брат ми во сендвич ... :coffee: Ако не ќе се чувам за наредна тема штом живна.
,,,,stavaj bre,,,koj znae ili go interesira dali ke go krkash sendvichot,,, :)

Може може, во секаков вид. Битно да има месо.

Сендвич со плескавица и кашкавал растопен врз неа. Од сосови: чили сенф, тартар сос и кечап има. Од зеленчук: лист марула, краставица, домат и маслинка.
Polish_20200326_125951521.jpgPolish_20200326_130011980.jpg

Телешко филе завршено со путер, лук и рузмарин.
ffcacf9815736c304482d279a4e17388.jpg
4d2cd000d10509fb42edc405c1518106.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom