Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E nasao si ko ce nam pricat o ekonomiji i posljedicama..lik koji ne zna razliku izmedju kamate i glavnice.Možda ovo paše baš zu ovu temu današnju
![]()
Čekaju nas teška vremena - žele nas uništiti? Q&A
Dobrodošli na kanal "IvanPernarTV", Just the truth.Nažalost, pogoditi će nas neviđena kriza i ekonomski slom, tj. slikovito rečeno država se gasi. Ivan Perna...www.youtube.com
Ja necu nista reci,posalji meniJa bi rado pomogao i poslao koji mac za vise servera.To sam i radio zadnjih dana ali onda pm boks pun."Ovo ne radi,kako ovo ubaciti tamo ili vamo" itd.Svaki mac sto posaljem 100% je ispravan.Znaci,treba se malo angazovati i probati nesto sam uraditi.Brze ce proci dan
.Ako ne radi sa stbemu(vecinom radi),koristite sfp.Povezes lapi i tv sa hdmi i radi super.Takodje bi zamolio da ne trazite liste putem PM(ove"nove" posebno,zna se ko ste)
,a i veca je mogucnost da dobijete to sto trazite ako ovde napisete.Ima mnogo boljih strucnjaka i sigurno ce se naci neko da vam izadje u susretEto,umorih se dok sam ovo napisao
.Pozdrav i ostanite zdravi.
Da bi rijec reko ,nego mac posalji i to je toJa bi rado pomogao i poslao koji mac za vise servera.To sam i radio zadnjih dana ali onda pm boks pun."Ovo ne radi,kako ovo ubaciti tamo ili vamo" itd.Svaki mac sto posaljem 100% je ispravan.Znaci,treba se malo angazovati i probati nesto sam uraditi.Brze ce proci dan
.Ako ne radi sa stbemu(vecinom radi),koristite sfp.Povezes lapi i tv sa hdmi i radi super.Takodje bi zamolio da ne trazite liste putem PM(ove"nove" posebno,zna se ko ste)
,a i veca je mogucnost da dobijete to sto trazite ako ovde napisete.Ima mnogo boljih strucnjaka i sigurno ce se naci neko da vam izadje u susretEto,umorih se dok sam ovo napisao
i ja bih neki MAC,recimo od dva brataJa bi rado pomogao i poslao koji mac za vise servera.To sam i radio zadnjih dana ali onda pm boks pun."Ovo ne radi,kako ovo ubaciti tamo ili vamo" itd.Svaki mac sto posaljem 100% je ispravan.Znaci,treba se malo angazovati i probati nesto sam uraditi.Brze ce proci dan
Eto sad imaju duplo
nek se gleda dok ne prođe ova situacija..Eto sad imaju duplo![]()
hvala
ok ,hvalaEto sad imaju duplo![]()
Imas pmDugo me nije bilo ovde,ako smem potrazio bih MAC za