Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Rušilo nas vrijeme bezbroj puta
Branilo nam sve je sunca sjaj.
Al dva srca tužna, nezbrinuta
Pronaći će dom i zavičaj.

Od te šume betona i buke
Pobjeći ću, ti ćeš samnom poć.
Isprepleli mi smo hladne ruke
Vezali se kao dan i noć.

Ako živim, nek živim sa stilom,
Rođen sam da te uvijek pratim
Okiti me bijelim karanfilom
Dan današnji zauvijek da pamtim.

Dobro vam jutro dobri ljudi.Ugodan vikend.
90776821_1530183860490906_5859393920793837568_n.jpg

ne spustaj se na njegov nivo i pokusaj ga ignorirat dok ga netko od moderatora ne odstrani zbog njegovih postova i komentara
U pravu si, mada je teško suzdržati se na postove takvih bolesnika, šovinističkih gadova, ne bitno s koje strane, "velikih" Hrvata, Srba i ostalih velikih.. Što se mene tiče, taj je gad u vječitoj karanteni..

Imamo i prve slucajeve vidim pucanja po savovima zbog izolacije. :D Pusku brate pa se zrtvuj i udri na ambasadu negdje ko nas Mevlid, a ne trabunjat tu praznu slamu :D
Mozda je bolje ici krasti Respiratore, to je trenutno u interesu svake nacije i vjere. Ugledajmo se na ove moderne lopove!

gospodo,cetnici,ustase,balisti i iridentisti,mir medju vas,popusite ...konacno lulu mira i spokoja (korisnije recenice trebaju za ovu temu)
nemam ja inace problema ni sa hrvatima ni muslimanima a ni sa srbima...imam samo problem sa ovakvim tipovima koji su nasli ovdje da se udaraju u prsa,a kad ga sretnes na ulici...onda je manji od makovog zrna.ovakvi kao on dijele drugu vrstu zaraze...mozda goru i od korone.
cijeli svoj zivot pokusavam...ustvari ne pokusavam,vec zivim....sa svim nacijama bez problema,ucim i svoju djecu da tako zive.i onda dodje neki ovakav papak i pise ovakva sranja....kao on je tu da otvori oci svojim sunarodnjacima i da ih uputi kojim putem da idu....ma daj molim te.

dobro si napisao "korisnije recenice trebaju za ovu temu"...i treba se toga pridrzavati,a sva ostala pitanja,podpitanja,odgovore i sugestije neka trazi na drugom mjestu.

Dali moze ko pomoci ako ima jedan Netfix da posalje na PM.Svima hvala unaprijed.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom