Kelly Family

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Ви текнува ли на овој бенд пред едно 8-9 години колку беше актуелен, мене многу ме нервираа ама пуштија сеа на радио песна од нив и се потсетив на I fell in love with an alien и неможев а да не ги изгуглам, баш ме интересира дали на некој му збира прашина некое CD или касета од ова бендче, сте ги слушале ли некад?

За тие што незнаат кои се Kelly Family инфото е овде:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kelly_Family

иам еден нивни албум...мислам дека се добри бе...имет онака релаксирачка музика...

joki напиша:
иам еден нивни албум...мислам дека се добри бе...имет онака релаксирачка музика...
dosea bas ja slusav...when the boys come into town...a sea fell in love with an alien...ama dobri se decurlanava...familia muzikale

TpH_Bo_OkO напиша:
Ви текнува ли на овој бенд пред едно 8-9 години колку беше актуелен, мене многу ме нервираа ама пуштија сеа на радио песна од нив и се потсетив на I fell in love with an alien и неможев а да не ги изгуглам, баш ме интересира дали на некој му збира прашина некое CD или касета од ова бендче, сте ги слушале ли некад?

За тие што незнаат кои се Kelly Family инфото е овде:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kelly_Family

Kako ne mi teknuva, ovaa e stara grupa, pojke tatko mi ja slusa zaso e nekako da kazam od negovo vreme , a sega isto taka i ja gi slusam , imaat mnogu dobri pesni, epten...

eee mene samo edna od niv me gagja me potseka na edna licnost ne sum sigurna ama mislam se vikase can't live without you,popravete me ako sum utnala

Hmm se malce ligushi ama Fell in love With An Alien..Can't help myself...mi se svigjaat..jbg sakam baladi:p

Таа Can't help myself до ден денеска си ја слушам, иако не сум по такви песни, носталгични ми се, ме потсеќаат на некои времиња. Ееее на времето кои типови беа, сите кој од кој по убави машките, мх мх...а сеа да ги видам гарант би бегала од нив :)

Хитовите им ги имам.
Додуше, други песни освен Фел ин лов уит ан ејлиен, ај кент хелп мајселф, не сум слушнал.

fELL IN LOVE WITH AN ALIEN FELL IN LOVE WITH HER EYES...samo toj del tekstualno go pocituvam

Мене ми се свигаа како бенд само поради I can't help my self ептен убава песна!
Имам плачено како мала кога ги гледав,еден концерт сите плчат и јас со нив!:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom