Закани им се со медиуми и социјални мрежи ако не дојдат утре.Има што лажат несомнено. Ама не би искрено.
Да го праќаат бар тој брисот 1500ќе дадам не жалам.
Но да се визам во воз или автобус, ако сум потенцијална да заразам некој, ако не да се заразам.
Нема логика навистина ситуацијава.
Значи логика и теорија нема сите градови се зафатени, само за Битола и Прилеп се ќути. Шансите да нема случај на оваа бројка официјална во овие градови се рамни на нула.
Ептен мед макс е тоа. Треба 100 000 да се заболат кај нас за тоа. Кина, Јапонија и Јужна Кореа ако крахираа цел свет тоа го чекаше, еве се изборија се нормализира на исток. Италија има еден куп мигранти па не паѓа таму системот.Ако падне системот знаете дека следен чекор е закон на хордата т.е масовно крадење по супермаркети нели
Сликај и пријавувај.За пропусти на властите кои може да се забележат, нели пазарен инспекторат ќе враќаше цени на производи, вчера лимоните уште беа по 170 денари, а сигурен сум дека и остатокот од артиклите кои не ги приметив уште беа по високи цени...
Италија ми е на некако на работ на тоа, дека сега затворија фабрики и се. Ако потрае некој месец ке изгубат парите вредност, ке фрлат луѓето листовите пари и ке пристапат знаеме како.Ептен мед макс е тоа. Треба 100 000 да се заболат кај нас за тоа. Кина, Јапонија и Јужна Кореа ако крахираа цел свет тоа го чекаше, еве се изборија се нормализира на исток. Италија има еден куп мигранти па не паѓа таму системот.
Во ваква тешка ситуација како што се наоѓа опшеството општо се гледа недостатоците на една држава односно институциите кои се нефункционални со децении..не само тоа со цените туку сигурен сум дека максимално не се почитуваат законите од луѓето и полицијата/инспекторите не ги кзнува сите подеднакво...едноставно за да се воведи ред овде мора да се употребат кинески брутални методи и максимален ќотек за тој што не се придржува до мерките за самоизолација и негрупирање...можеби е нечоечки ама ќе даде намногу резултат..со стока од народ така се прави..еден ќе испокршиш од ќотек,100.000 ќе се повлечат и нема да помислат да излезат...ама овде сме толку мизерни и бедни што одма Хелсиншкиот комитет ќе почнат да се бунат приказни да кажваат,па ако се погоди некој ѓуптин или шпон уште толку ќе плачат по телевизии...и се ќе си еби мајката.За пропусти на властите кои може да се забележат, нели пазарен инспекторат ќе враќаше цени на производи, вчера лимоните уште беа по 170 денари, а сигурен сум дека и остатокот од артиклите кои не ги приметив уште беа по високи цени...
Ова демек комши земај дек се знајме, зш 200 ќе се, ама дек се знајме за тебе 140. Посекако ќе те закољит.Сликај и пријавувај.
Пред некој ден во локален маркет во моја мала газдарицата беше гневна како биле по аптеки кренати цените на маски и гелови, како било време кога требало да сме си помагале сите,истата таа газдарица која става ненормални цени на сите производи.
Ми вика лимонот е 140 ама овие дена ке го поскапваме на 200, замисли која иронија
Да е само тоа болката у ред ќе е.Допрва ќе моли цел Балкан, на сметка на Мира Дизел ликови испушти медицински кадар во Германија, редно беше да се истрпат последиците.
Убаво си рече ти вчера, со сухои, гипс, НАТО и патриотизам нека го гаѓаат чудово.Ги молат, пошо и богатите и почитичарите имаат мака - мораат да се лечат дома т.е. не им вредат парите надвор од државата.
Aко добро ме служи меморијата, имавме полициски час само во Тетово и Куманово?Многу трубење дека е ова прв полициски час, илјада пати го видов. Народов заборај дека имавме војна во 2001 или шо е работава?