Коронавирус (COVID-19)

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Има што лажат несомнено. Ама не би искрено.

Да го праќаат бар тој брисот 1500ќе дадам не жалам.

Но да се визам во воз или автобус, ако сум потенцијална да заразам некој, ако не да се заразам.

Нема логика навистина ситуацијава.

Значи логика и теорија нема сите градови се зафатени, само за Битола и Прилеп се ќути. Шансите да нема случај на оваа бројка официјална во овие градови се рамни на нула.
Закани им се со медиуми и социјални мрежи ако не дојдат утре.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Ако падне системот знаете дека следен чекор е закон на хордата т.е масовно крадење по супермаркети нели
Ептен мед макс е тоа. Треба 100 000 да се заболат кај нас за тоа. Кина, Јапонија и Јужна Кореа ако крахираа цел свет тоа го чекаше, еве се изборија се нормализира на исток. Италија има еден куп мигранти па не паѓа таму системот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
За пропусти на властите кои може да се забележат, нели пазарен инспекторат ќе враќаше цени на производи, вчера лимоните уште беа по 170 денари, а сигурен сум дека и остатокот од артиклите кои не ги приметив уште беа по високи цени...

Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.772
За пропусти на властите кои може да се забележат, нели пазарен инспекторат ќе враќаше цени на производи, вчера лимоните уште беа по 170 денари, а сигурен сум дека и остатокот од артиклите кои не ги приметив уште беа по високи цени...
Сликај и пријавувај.
Пред некој ден во локален маркет во моја мала газдарицата беше гневна како биле по аптеки кренати цените на маски и гелови, како било време кога требало да сме си помагале сите,истата таа газдарица која става ненормални цени на сите производи.
Ми вика лимонот е 140 ама овие дена ке го поскапваме на 200, замисли која иронија

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
964
Поени од реакции
1.572
Ептен мед макс е тоа. Треба 100 000 да се заболат кај нас за тоа. Кина, Јапонија и Јужна Кореа ако крахираа цел свет тоа го чекаше, еве се изборија се нормализира на исток. Италија има еден куп мигранти па не паѓа таму системот.
Италија ми е на некако на работ на тоа, дека сега затворија фабрики и се. Ако потрае некој месец ке изгубат парите вредност, ке фрлат луѓето листовите пари и ке пристапат знаеме како.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Во ваква тешка ситуација како што се наоѓа опшеството општо се гледа недостатоците на една држава односно институциите кои се нефункционални со децении..не само тоа со цените туку сигурен сум дека максимално не се почитуваат законите од луѓето и полицијата/инспекторите не ги кзнува сите подеднакво...едноставно за да се воведи ред овде мора да се употребат кинески брутални методи и максимален ќотек за тој што не се придржува до мерките за самоизолација и негрупирање...можеби е нечоечки ама ќе даде намногу резултат..со стока од народ така се прави..еден ќе испокршиш од ќотек,100.000 ќе се повлечат и нема да помислат да излезат...ама овде сме толку мизерни и бедни што одма Хелсиншкиот комитет ќе почнат да се бунат приказни да кажваат,па ако се погоди некој ѓуптин или шпон уште толку ќе плачат по телевизии...и се ќе си еби мајката.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Сликај и пријавувај.
Пред некој ден во локален маркет во моја мала газдарицата беше гневна како биле по аптеки кренати цените на маски и гелови, како било време кога требало да сме си помагале сите,истата таа газдарица која става ненормални цени на сите производи.
Ми вика лимонот е 140 ама овие дена ке го поскапваме на 200, замисли која иронија
Ова демек комши земај дек се знајме, зш 200 ќе се, ама дек се знајме за тебе 140. Посекако ќе те закољит.
Амор бегај таму сенката да ти се скинит.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Допрва ќе моли цел Балкан, на сметка на Мира Дизел ликови испушти медицински кадар во Германија, редно беше да се истрпат последиците.
Да е само тоа болката у ред ќе е.

Партиски пак ја затерав, ама на своја кожа осетив. Бркаат бре кадар.
Кај и нема и бркаат.

Сеа ќе биде помагајте сите светци ситуацијава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ги молат, пошо и богатите и почитичарите имаат мака - мораат да се лечат дома т.е. не им вредат парите надвор од државата.
Убаво си рече ти вчера, со сухои, гипс, НАТО и патриотизам нека го гаѓаат чудово.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.567
Поени од реакции
66.228
Што стана со дебилот од генералштабот на АРМ што криел дека бил на патување во Босна? Самоизолација или позитивен е и он?

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
Многу трубење дека е ова прв полициски час, илјада пати го видов. Народов заборај дека имавме војна во 2001 или шо е работава?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.567
Поени од реакции
66.228
Многу трубење дека е ова прв полициски час, илјада пати го видов. Народов заборај дека имавме војна во 2001 или шо е работава?
Aко добро ме служи меморијата, имавме полициски час само во Тетово и Куманово?

Kajgana Shop

На врв Bottom