Ако се бесплатни и шуто и рогато ќе иде да се тестира од што е успаничено дека има корона. Кај мене 10 души на работа почнаа на нервна база да кашлаат во петокот Цената е 1,500 денари.Testovive za Covid-19 sto gi pravat vo Zan mitrev klinika dali se bezplatni kako vo centar za javno zdravje Skopje ili se naplaka cisto informativno prasuvam bidejki vo vreme na pandemija mislam deka treba da se bezplatni neznam.
LINK
Znaci 1.500 den se vo red cisto informativno prasav bidejki procitav deka Centar za javno zdravje nemalo dovolno kadar zatoa prasav a kolku sto znam vo centar za javno zdravje se bezplatni testivite za Covid 19 ili gresam ???Ако се бесплатни и шуто и рогато ќе иде да се тестира од што е успаничено дека има корона. Кај мене 10 души на работа почнаа на нервна база да кашлаат во петокот Цената е 1,500 денари.
Значи мора да се научиме да цениме ресурс, исто како со маскиве и тоалетната и што не.
Ако мислите дека имате потреба за тест јавете се на броевите.
Струшкото обвинителство даде предлог за казнување на 36 годишен жител на струшкото село Драслајца. Тој на 16 ти март пристигнал на граничниот премин Табановце и пријавил дека патува од Данска, земја од среден ризик за зараза од Ковид 19. Потпишал изјава за задолжителна самоизолација од 14 денови, но уште истиот ден се појавил на Ќафасан за излез кон Албанија. Го преминал граничниот премин и пак се вратил назад истиот ден. На 18 ти март полицијата повторно не го нашла дома. Сега обвинителството предлага да плати 4 000 илјади евра казна.
Читајте ве молам, како читаш и добиваш нова информација со секој нов збор, влагаш од шок во се поголем шок
Не директорот туку газдата на Градежен Институт.Гледам едно педерче таму што работи карши мене живее,и он и жена му не одат на работа а се шетаат низ маало се му ебамИм ебам матер глупа коронашка, тоа директорот на енерго системи и градежен институт македонија ( другарчиња блиски ) биле у банско и им ебале матер на вработените кога се вратиле на работа ... пола се со симптоми на корона сега !!!!
Sum nemal nikakov kontak so zaboleno lice od covid 19.Треба да имаш добра причина за да те пуштат да го направиш како на пример ако си имал директен контакт со некој што бил во ризичниве земји + симптоми типични за вирусот.
ГИМ е бивша фирма на мајка ми (пензионерка е веќе), четворица заразени, газдата, син му, техничкиот директор и уште една архитектица.Им ебам матер глупа коронашка, тоа директорот на енерго системи и градежен институт македонија ( другарчиња блиски ) биле у банско и им ебале матер на вработените кога се вратиле на работа ... пола се со симптоми на корона сега !!!!
Па тоа се обидував да откријам.Не треба и докторов од Дебар да го казнат, ради тоа што има Корона, а оди на партиски митинзи на АА (иако носи маска и ракавици)?
Еден е и двојца има директори кои не се газди.Нема повеќе сопственици.Koj gazda od Gradezen institut? Gi ima poveke...