- Член од
- 12 октомври 2016
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 179
Skini sa SF njihov player ,jel moze neko da mi posalje stalker player da skinem za pc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Skini sa SF njihov player ,jel moze neko da mi posalje stalker player da skinem za pc?
Izgleda da jest.rexshx.com исклучен е?
Gargamel cuti manji si od makova zrnazavisis od drugi... Ako budes fin i dobar mozda se predomislim da ti dam liniju da gledas kao covjek a ne te oci izbuljiti u pc
nedaj boze mozes ocoraviti
![]()
Ma nama je bitno da se ti krastavac dodes pomolit gore svaki dan, samo nemoj previse slinit gore hahhaah ii zatvori vrata za sobom uvijek.Sta se tice kajgane ja sam clan od 2016 a pogledaj svoj lazni nick bijedan si uzasTvoj forum ko da je koronom(corona) zarazen.A uskoro biće i obrisan sa neta . Nema zive duš zato dolaziš na kajganu .Jadan li si ti i tvoj forum matori![]()
![]()
nijeIzgleda da jest.
Server mu je odličan, selekcija kanala po kategorijama odlična , videoteka među boljim .. a to se na kraju krajeva i vidi zahtjevima za njegove listePa i nije bas da se mora na pc gledat![]()
PS
Moram biti iskren,nije ti los server.Ni da stucne kad sam gledao ligu sampiona i E-ligu![]()
Ste je zamijenio ? Port? Probao jednu visekonekcijsku al nece vidim..nisam dalje istrazivao.nije
пак е активен без никакви промениServer mu je odličan, selekcija kanala po kategorijama odlična , videoteka među boljim .. a to se na kraju krajeva i vidi zahtjevima za njegove liste
Автоматски споено мислење:
Ste je zamijenio ? Port? Probao jednu visekonekcijsku al nece vidim..nisam dalje istrazivao.
da@zorzi1 jel to ovaj sfvip player?
зошто се комплексираш толку,,,,оставиги нека си мислат што сакаат![]()
![]()
Rece lik oslepicu za PC![]()
posalji ako hocesАвтоматски споено мислење:
kome treba.....IPTV_Panel_Scanner_v.3....