Ф
Флеш
Гостин
А кој сака со мене да се запознаете?!
Не, но би сакала...зошто?Ти ја знаеш Бјонс?
зошто, е вистинското прашањеНе, но би сакала...зошто?
зошто, е вистинското прашање
и ја сакам да ги запознаеш сите неранимајковци што не те сакаат на форумСакам да ги запознам сите што не ме сакаат на форумов....сите да ги видам...очи во очи...фејс ту фејс...
Тука се доста куртони као Џонтра на времето шо беше .... Карактеристики на таков член е омаложување, пцуење,да сврти тема од потребни одговори во насока на "абе торлак еден" ....И ќе се соберат така ....А ликови како Агда,Тончи,Ацид,Спонџ(втора половина),Ѓоко-Кичево,Анчо итн....се светлата страна ....11 години сум тука ....Брат ми е исто член,8 години,познат член ама не коментирам .....Ајде сиктерСакам да ги запознам сите што не ме сакаат на форумов....сите да ги видам...очи во очи...фејс ту фејс...
Znaes sto e pohilarious?Со Лет3, типот има еднакупа хилариус постови,и со некој од секташиве како Ипсисимус или Хептаграм,само не знам како ќе се појават,дали у старо египетски аутфит ака Илуминати или у некои тренерчиња како оние раперите олд-скул из вери кул
Ќе го активираш со вакви тврдењаZnaes sto e pohilarious?
Let si se vraboti blagodarenie na forumchevo, vie jadete si pomija
A kade se vraboti? Sakam da mu kazam voedno i da go izraduvam. Pretpostavuvam ni toj ne znae i verojatno ke bidi prijatno iznenaden .Znaes sto e pohilarious?
Let si se vraboti blagodarenie na forumchevo, vie jadete si pomija
Режисорот Јвентин Тарантула го најми Лет3 во последниот негов филм,си беше по одамна во Северџанистан,да го игра секташот од Црна Ружа,Мерлин Монро ....A kade se vraboti?