INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Малце е комплицирано што сега е и сезона на настинка и сезонски грип, па така со секој симптом ќе има паника.
taa shto komentira sigurno ima IQ na intelegincija -300. Po moe gledishte ona e tazna licnost i bara malku vnimanie, no nejziniot komentar virusot odi samo kaj vmrovcite e stvarno za LMAOИзбањата изјава од таборот на бањатите граџани.
Загарите пуштени на најјако да се одбрани директорката.
Абе ти уште не си покоен? Паничар, кога ќе ти јадеме пченица?Со нетрпение сакам да ги слушнам оние коронаши кои викаа да сме се запрашале како се чувствувала гускана која дојде од Италија кај нас. Фала курцу им текна на визејрон да ги стопира летовите од таму.
Остави го, само такви безгрешни има на ова парче земја. Гарант во животот на мравка нема стапнато. Лепотан.Добро ама нема потреба од погрдни зборови.
Баш ме занима некој близок твој да беше таму дали ќе го имаше истото мислење
НЕ и суди. Со кое право? Кој си ТИ за да одредуваш кој, кога и зошто? Тебе треба да ти се правда?Секоја чест за тебе, ова е исто како во војна кога полицајци и војници вадат боловања за да избегнат ангажирање
Ја ко шо разбрав , незнам дали е точно , можело кај Жан Митрев , 1500 денари било .Нц, реагенси имаат само по клиникиве. Единствено со јавување на броевите што веќе ги постираа и да кажеш дека мислиш си заразен
ORGINALNA SLIKA od maticniotова од нашите служби е или превод ?? Линк ??
Точно е, 1500 денари и до крај на денот добиваш резултат.Ја ко шо разбрав , незнам дали е точно , можело кај Жан Митрев , 1500 денари било .
Ова разбрав , незнам дали е точно ...
Јас го разбрав дека ќе ги тестираат само домашните на глупачава, а овие другиве демек си се во самоизолација.Ако не ја прекинат наставата и се друго тогаш може само полошо да биде и од сега. А видете паметни гомна за да не го зголемат бројот на заразени не ги тестираат овие што имале директен контакт со директорката. Гниди дно дна од Филпче па до сите таму идиоти.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ова нема ни печат ни број. Дали е објавено некаде веќе?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
За неа општински комитет Карпош на СДСМ веќе имаше апдејт дека предавала на 3ти март и немала контакт со докторката. Не дека не користеле исти простории при амбулантно прегледување и слично ама сепак ОК СДСМ Карпош знаат доста, можеш кај мене на фб да ги видиш активни за демант вчера. Солзи ми течеа од смеење.Јас го разбрав дека ќе ги тестираат само домашните на глупачава, а овие другиве демек си се во самоизолација.
Што стана со таа што пошла од дерматологија на децата да им предава за корона? Иронијата е јака овде.