- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Буквално.Отишле за инает на нивните мажи и нивните свекрви,гарант!А плус кога ќе ги бапнат сликите на ФБ има да пукнат колешките!А за тоа вреди да се ризикува.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буквално.Отишле за инает на нивните мажи и нивните свекрви,гарант!А плус кога ќе ги бапнат сликите на ФБ има да пукнат колешките!А за тоа вреди да се ризикува.![]()
И кај нас на фармакологија ти плаќаат добри пари да испробуваат на тебе лекарства, не е ништо ново ова, само цената во други држави сега е повисока бидејќи ургентно се трага по вакцина. Што повеќе различни типови на организми се пријават, тоа подобро, се тестира ефектот и можни компликации.Ама нив им плаќаат по 4.000 евра за да се заразат
Здравствената состојба на сите 7 пациенти кои се позитивни на корона вирусот и се хоспитализирани на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби е стабилна.Mинистерот за здравство Венко Филипче денес ќе одржи состанок со Комисијата за заразни болести и комисијата за следење и информирање за состојбите со коронавирусот, а меѓудругото ќе дискутира за евентуални нови засилени мерки за заштита на населението и превенција од понатамошно ширење на вирусот кои Комисијата ќе ги достави како предлог до Владата.
Препораките ќе бидат на дневен ред на денешната седница на Владата, а одлуката на Владата ќе биде соопштена на прес-конференција веднаш по завршувањето на седницата.
поентата на постот ми беше - очекувајте наскоро соопштение од влада за нови меркиЗдравствената состојба на сите 7 пациенти кои се позитивни на корона вирусот и се хоспитализирани на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби е стабилна.
И кај нас на фармакологија ти плаќаат добри пари да испробуваат на тебе лекарства, не е ништо ново ова, само цената во други држави сега е повисока бидејќи ургентно се трага по вакцина. Што повеќе различни типови на организми се пријават, тоа подобро, се тестира ефектот и можни компликации.
Знам, затоа сакав да се надоврзам само.поентата на постот ми беше - очекувајте наскоро соопштение од влада за нови мерки
Мислам дека треба, ама нема да прекинат настава.
јасно, ни јас никогаш не би се пријавила на такво нешто ама ете некои сакаат брза заработкаЈас имав еден колега кој беше дел од тие тестирања на лекови. Секој ден со различно расположение доаѓаше. Еден ден поспан, друг ден со насмевка од 6 до 6 и така секој ден различна верзија од него гледавме. Налет и пари и се.
Во поглед на темата, не ми е јасно само како Италија стана толкаво жариште на вирусот. Еве и случајот со заразените во Република Српска е поврзан со Италија. Заразените пристигнале од таму.
Ова со лиценцава е смешки, гнојов треба да се прати во архива да работи и бел мантил никогаш повеќе да не облече. Ова е навреда за сите чесни медицински лица кои за жал не успеаа да избегаат во Германија.