Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
opet ista prica, ista meta, isto odstojanje ;) :) :D
Автоматски споено мислење:

a da kopiram onaj "king365" sa sultana, pa da ga postavim ovde, opet bi isto reagovali :D

I pak eden ist Burman,Starbuks ili kako bese sega pa Lilu5 ,pa covek kako ne ti se zdosadi.Mislam stvarno penziskite denovi iskoristigi popametno.

Odgovoricu javno, da i od mene ima neke koristi ! ;)
Ne treba serati lokalnu karticu, a gleda se sve sem Sky paketa, sa dobrom c linijom, koju sam nadjes, i onda ti sve dodje dzabaka ! :)

I pak eden ist Burman,Starbuks ili kako bese sega pa Lilu5 ,pa covek kako ne ti se zdosadi.Mislam stvarno penziskite denovi iskoristigi popametno.
Serloce, sta ti mislis, jesam li pokusao da se prikrijem, ili sam nagovestavao nesto ?! :)

A, ako vam smetam, neka se obrisu svi moji nalozi i banujte me za vek vekova ! ;)

Последно уредено:
:) bozo zvani puh :) otiso sa Gradinom u penziju :U nesoto pise your stb blocked :(

Pozdrav za sve na forumu Imam jedno pitanje, da li je za gledanje ovih iptv listi bitniji download ili upload interneta. Imam adsl 20/1, preko dana je sve super ali uvece imam veliki problem, nemoguce je gledati. A cim se konektujem na komsijin 30/4 sve je super, sve lepo radi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom