Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не!!!!!!!Девојки дали фантазирате или посакувате секс со друга девојка
Како сакаш наречи го ...мислам дека многу жени го замислуваат или можеби го посакуваат.xaxaxa ma koi gluposti kazi lizbejstvo![]()
А смеам ли да кажам и дека многу мажи си замислуваат секс со 2 жени, или?Како сакаш наречи го ...мислам дека многу жени го замислуваат или можеби го посакуваат.
Слично е ама нема љубаф у њега и нема цимолење за елбиџимигитиСекс на жена со жена? Ова му доаѓа нешто како лезбејство?
Секс жена со жена?
Зарем е можно тоа?
Некако нема логика.
Како не е можно? Вие под секс поддразбирате пенетрација?Секс жена со жена?
Зарем е можно тоа?
Како не е можно? Вие под секс поддразбирате пенетрација?
... тоа е твоја перцепција, зш не ме разбра, кога се зборува за секс меѓу две жени, зарем не може да се примени „вештачки пенис т.н. дилдоНе се обидувај да се извадиш. Фелацио е орален секс со пенис. Ти мислеше дека фелацио е секаков вид на орален секс. Ти погреши.
... тоа е твоја перцепција, зш не ме разбра, кога се зборува за секс меѓу две жени, зарем не може да се примени „вештачки пенис т.н. дилдо)
како ќе го објасниш тоа со други зборови ако кажеш фелацио треба веднаш асоцијација на такво нешто, ако на пример ја земам улогата на мушко, а го неам природно „алатот“ измислиле нели вештачки, дури и мушките го применуваат таквиот начин сами на себе не можат, па си закачуваат еден вештачки на зид па фелацио колку сакаш
+18 години