Nikako. CS i IPTV - dva razlicita svijeta.Zna li neko kako iz onih C linija, da dobijem playlistu koja radi u VLC?
Udješ u stalker uzeš šta ti treba i to je to.Bok Molim te reci mi kako si se povukao debug key
Ima rešenje imaš pm.nešto se događa sa smart tv aplikacijom , meni je prije par večeri zablokirala ...izbrisao je , pošao ponovo da je instaliram i nisam je uopšte mogao naći više , ne nudi mi je jednostavno na pretraživaču ..Samsung TV je u pitanju ..mislim da imaju neke probleme, evo vidim da nisam jedini koji ima problem s njom ...
Ne mozes direktno iz c linije, ali mozes iz nekog drima koji koristi neku c liniju !Zna li neko kako iz onih C linija, da dobijem playlistu koja radi u VLC?
znam za zgema da radi na njemuzasad samo na arm procesorima zgema , axax ..
nece cak ni na vu +zero 4k
a na amiku 8260 radi sa nekim sw
za e2 jedimaker ubacis m3u url i bog da te vidi qa moze i sa ftp i telneta
wget -O /etc/enigma2/iptv.sh "http://mojiptv.myftp.org:8000/get.php?username=mojuser&password=mojpaswd&type=enigma22_script&output=mpegts" && chmod 777 /etc/enigma2/iptv.sh && /etc/enigma2/iptv.sh
sad sam testiro novi plugin solidan je bice kao stalker samo polako
enigma2-plugin-extensions-xstreamity_1.0020.20200226_all.ipk![]()
A cime si te nasao. Playlist finderom?Sad sam se uverio da je cika Burmann govorio istinu, ima drimova koje wotweb ne moze da pronadje !
I, jedno pitanje, kada se on vraca na forum ?!
сите постови ти се ,,барање листа))Zdravo svima,
ima li neko da mi pošalje nešto za stb emu ali da radi duži od par dana?
Domaći sportski kanali su mi najbitniji jer dušmani ugasiše SportKlub na kablovskoj.
Hvala unapred.
i am NobodyHitno neka dobra lista na PM molim.....One stare liste vise ne rade....Hvala unaprijed....![]()
ne postoji drugi način, osim da znaš ljude lično, ne čitate, ima sve na KajganiHvala prijatelju. Mislil sam da postoji drugi način, bez pristupa stalker_db phpmyadmin