Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
наводно критериум за бактериска или вирусна инфекција се качени лимфоцитите или гранулоцити, ама мислам дека за возрасни лица не е така едноставно...Преку крвна слика можеш да видиш дали станува збор за бактериска или вирусна инфекција но не можеш да видиш дали еве на пример е корона или некој друг вирус, тоа се тестира преку PCR или пак преку серолошки тест.
А за увоз - извоз па да не правиме муабет, втора работа, има мк фирми со клиенти од надвор и повремено се иде on site, ама јбг, како мали џокица замишља свет.Како да се забранат границите бе шо зборате глупости, да има зголемени контроли да ама таман работа да се затворат сите граници.
И шо да прават оние кои се нашле надвор од државата ? Кај да одат ?
башка не дават Азил за баратели од Северџистан, било таму многу добро...Како да се забранат границите бе шо зборате глупости, да има зголемени контроли да ама таман работа да се затворат сите граници.
И шо да прават оние кои се нашле надвор од државата ? Кај да одат ?
Не не. Дечко не можит како ти одговарат тебе така да толкуваш. Зборот ми беше забрана за оние од Италија каде што е најризично. Како онаа гуска вчера што дошла. Не затворање граници со сите.Ајде тогаш да ги затвориме границите. Ако некој отпатувал некаде да не може да се врати.
Да забраниме влегување и излегување од Скопје. Да не се рашири вирусот во остатокот од Македонија.
А во Скопје да забраниме излегување од домовите.
Животот продолжува понатаму, со или без вирусот.
Што филозофии тропате бе каков ум имате бе срам да ви е.
ЗначиТ кога ќе вреѓате вака најинтересни сте. Ај објасни леба ти зошто гуска? Што таа ти згреши тебе?Не не. Дечко не можит како ти одговарат тебе така да толкуваш. Зборот ми беше забрана за оние од Италија каде што е најризично. Како онаа гуска вчера што дошла. Не затворање граници со сите.
Ај објасни како можи да се спроведи тоа баш ме интересираНе не. Дечко не можит како ти одговарат тебе така да толкуваш. Зборот ми беше забрана за оние од Италија каде што е најризично. Како онаа гуска вчера што дошла. Не затворање граници со сите.
Зборот ти беше дека треба да се затворат границите за да не се разболите. Јас толкувам онака како си напишал. Меѓу редови не читам.Не не. Дечко не можит како ти одговарат тебе така да толкуваш. Зборот ми беше забрана за оние од Италија каде што е најризично. Како онаа гуска вчера што дошла. Не затворање граници со сите.
Ако ти си отишол до Италија ќе се согласиш ли да се затворат границите?Не само авионските линии туку и автобуските линии и комбиња да се забранат. Ај сега ако нашинци има таму и ние да се заболеме???? Што филозофии тропате бе каков ум имате бе срам да ви е.
Зборот ми беше да се затворат границите (влез) за граѓани од Италија. Толку ли е тешко да разбериш? И Кина ќе ја додадам, за да нема забуни.Зборот ти беше дека треба да се затворат границите за да не се разболите. Јас толкувам онака како си напишал. Меѓу редови не читам.
Ако ти си отишол до Италија ќе се согласиш ли да се затворат границите?
Има, само што освен 1-2 веб страни кои даваат резултати базирани на извештаи од здравството, друго земам со резерва. Сепак го имам предвид.Osven na ovoj sajt nikade na drugo mesto ne procitav za ovaa vest.
Зборот ти беше дека треба да се затворат границите за да не се разболите. Јас толкувам онака како си напишал. Меѓу редови не читам.
Ако ти си отишол до Италија ќе се согласиш ли да се затворат границите?