- Член од
- 11 декември 2019
- Мислења
- 111
- Поени од реакции
- 224
Bio je u bitkananeretviMoze li mi neko reci, u kojoj listi ima Teslavision kanal ?
Bio je u bitkananeretviMoze li mi neko reci, u kojoj listi ima Teslavision kanal ?
tako je..mora se donirati,4-5 evra i onda imas beskonacno....ja vec tri meseca imam a donirao 4 evra...nisam siguran da ima krek verzija mora da se donira autor ?
ako ima i ja bi voleo!
пред да направиш вакви испади,,прво малку се информирај!!!!!!Ovaj @Marko Cepenkov okupiro sultana tamo je glavni Baja
Taj je na Sultanovicu jedna obicna nula i nista vise.Ovaj @Marko Cepenkov okupiro sultana tamo je glavni Baja
Aha,nesto novo od tebe.....super.ovih zadnjih dana je kao da učestujemo u socijalnom eksperimentu.... ovako nekako se biju na forumu
Lijepo od tebe što pratiš šta radim al nit sam pun ko brod ... niti svaki dan tražim makove... a ne sjećam se da sam tražio od tebe...Aha,nesto novo od tebe.....super.
Inace trazis svaki dan nove Makove.....vjerovatno si sada pun kao Brod.
Bez zlobe....uzivaj.
Drug,Lijepo od tebe što pratiš šta radim al nit sam pun ko brod ... niti svaki dan tražim makove... a ne sjećam se da sam tražio od tebe...
Zanimalo me kakva je to lista koju neki gazda prodaje za 12 €... (uspjeh je nabavit takvu listu besplatno)
Priznajem super je probati neku novu listu da vidim kako radi i koje kanale ima al ja još uvijek preferiram m3u liste jer mi je draži vlc player nego spp 3.0.
Ali ne skupljam "Makove" prevario si se... tražio sam a očito to što ja tražim nema niko ili niko ne želi poslati a to tvviet...
Kulturno se svima zahvalim tko god mi je ikad išta poslao a to su dobri ljudi a oni znaju tko su... Nema ih puno al eto poslali su mi i hvala im što su poslali da mogu besplatno pogledat nekad neku utakmicu....
Ako mene neko pozdravi kulturno pozdravim nazad...
Niti sam kad bio zloban niti imam potrebu biti... Ne zanima me zloba ni u kom pogledu... Samo pozitiva!!
Uživaj i ti gospodine i želim ti svako dobro...
Pozdrav!
Bitno je šta je u playeru (Unutrica iliti drobina), Hebeš Player...Meni je PotPlayer uvijek bio cool , jos od onih najstarijih verzija ..
Прегледај го приврзокот 234993