Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
PotPlayer 1.7.20479 Beta Portable With OpenCodec WorldTV 1000 IPTV 1000 Radio 4500

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.089
Поени од реакции
2.235
Ovaj @Marko Cepenkov okupiro sultana tamo je glavni Baja:lolzz::jeeee:
пред да направиш вакви испади,,прво малку се информирај!!!!!!
две страници уназад пишувам дека тој лик ,,намерно поставил мој ник,и мој аватар,,регистрирал акаунд пред 3 дена

внимавај следнито пат на ваквите испади!!!!!
ме натера да ти го проверам профилот,,,и прочитам твоите мислења уназад,,,,,дали ,придонесуваш..или заслужувас негативни поени

Член од
18 март 2019
Мислења
592
Поени од реакции
2.438
Aha,nesto novo od tebe.....super.
Inace trazis svaki dan nove Makove.....vjerovatno si sada pun kao Brod.
Bez zlobe....uzivaj.
Lijepo od tebe što pratiš šta radim al nit sam pun ko brod ... niti svaki dan tražim makove... a ne sjećam se da sam tražio od tebe...
Zanimalo me kakva je to lista koju neki gazda prodaje za 12 €... (uspjeh je nabavit takvu listu besplatno)
Priznajem super je probati neku novu listu da vidim kako radi i koje kanale ima al ja još uvijek preferiram m3u liste jer mi je draži vlc player nego spp 3.0.
Ali ne skupljam "Makove" prevario si se... tražio sam a očito to što ja tražim nema niko ili niko ne želi poslati a to tvviet...
Kulturno se svima zahvalim tko god mi je ikad išta poslao a to su dobri ljudi a oni znaju tko su... Nema ih puno al eto poslali su mi i hvala im što su poslali da mogu besplatno pogledat nekad neku utakmicu....
Ako mene neko pozdravi kulturno pozdravim nazad...
Niti sam kad bio zloban niti imam potrebu biti... Ne zanima me zloba ni u kom pogledu... Samo pozitiva!!
Uživaj i ti gospodine i želim ti svako dobro...
Pozdrav!

Член од
24 јуни 2018
Мислења
415
Поени од реакции
238
Lijepo od tebe što pratiš šta radim al nit sam pun ko brod ... niti svaki dan tražim makove... a ne sjećam se da sam tražio od tebe...
Zanimalo me kakva je to lista koju neki gazda prodaje za 12 €... (uspjeh je nabavit takvu listu besplatno)
Priznajem super je probati neku novu listu da vidim kako radi i koje kanale ima al ja još uvijek preferiram m3u liste jer mi je draži vlc player nego spp 3.0.
Ali ne skupljam "Makove" prevario si se... tražio sam a očito to što ja tražim nema niko ili niko ne želi poslati a to tvviet...
Kulturno se svima zahvalim tko god mi je ikad išta poslao a to su dobri ljudi a oni znaju tko su... Nema ih puno al eto poslali su mi i hvala im što su poslali da mogu besplatno pogledat nekad neku utakmicu....
Ako mene neko pozdravi kulturno pozdravim nazad...
Niti sam kad bio zloban niti imam potrebu biti... Ne zanima me zloba ni u kom pogledu... Samo pozitiva!!
Uživaj i ti gospodine i želim ti svako dobro...
Pozdrav!
Drug,
da se razumijemo.......Imam ta trebam....ponekad pomognem sa svojim skromnim mogucnostima.Na kraju cudim se kada svaki dan dolaze ljudi sa.......molim listu ili pleasse Mac.Ti si u toj ekipi uvjek!!!!!
Sa razlicitim Pprofilima.

Последно уредено од модератор:
Член од
4 јануари 2020
Мислења
99
Поени од реакции
133
dobro jutro !
i ako moze da se prestane sa prepucavanjima koja nevode nikuda !
ko je silan nek ide na krivolak blizu je vardar ohladi se glava brzo !
:oleee:

Kajgana Shop

На врв Bottom