Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
IPTV Hax0r on je toliko on ako ga ja razumem hoce IPTV Zaman NOW v.1.8 - MAC Grabber
za njega je donacija pa koliko hoces ! a umesto njega ima IPTV Stream Checker , mag_to_m3u converter...

mag_to_m3u converter nece da izbaci uer i pass, a zaman je izbacivao..zato i mi treba
[/QUOTE]

pozdrav ekipi...
ako imas drugi racunar, onda prvo skini ran as date, a zatim skini ipt zaman v1.8.1 i startuj ga kroz ran as date.. iz "RAD" inas opciju da kreiras ikonicu na desk top... tako radi kod mene vec nekoliko meseci ...

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    67,1 KB · Прегледи: 171
mag_to_m3u converter nece da izbaci uer i pass, a zaman je izbacivao..zato i mi treba
Probaj

premiumott-jpg.121106

Последно уредено:
Treba Balkan fino bagerom poravnat pa spustiti neke druge, normalne ljude da zive i uzivaju u ljepoti zivota i ljepotama Balkana kad mi debili neznamo. Pa do kada vise jbt ti ratovi i podjele.......ja sam prosle godine dosao do nekih stvari i ne ovisim o nikome vise, a kada nisam imao @zokiniko mi je stalno slao liste i izlazio u susret pa mi je bilo kao i da imam alat, dok su se ostali samo kurcili ovdje. I pored svega, da je doslo do neke prepirke ili svadje, ja nikada nebi skype prepiske iznosio u javnost i davao uvid da tamo neko cita kao sto to neki rade da nekome nesto dokazu, moj kucni odgoj mi to ne dozvoljava.
I pored toga sto mi covjek nije da nikakav alat davao mi je liste i ja sam i na tome zahvalan i ne zaboravljam dok ovdje vecina izgleda samo dok ne izvuce korist a onda noz u ledja, ali dobro, to opet govori o njima.
Volite se ljudi, pojedite, pohebite i popite dok mozete, zivot je kratak i samo jedan, hebo vas rat i nacionalnost.
Автоматски споено мислење:

15 eurica kosta zaman a i nije nesto
A da ne govorim kako je sramota dozvoljavanje,od strane mod ili admina,uvrede i psovke...
ps
@zokiniko nicim nije zasluzio podcjenjivanje.Nek digne ruku onaj sto je od njega trazio listu a nije dobio(osim ako je nesto uprskao):)

Probaj

premiumott-jpg.121106
[/QUOTE]
за вакво нешто постои форумов

A da ne govorim kako je sramota dozvoljavanje,od strane mod ili admina,uvrede i psovke...
ps
@zokiniko nicim nije zasluzio podcjenjivanje.Nek digne ruku onaj sto je od njega trazio listu a nije dobio(osim ako je nesto uprskao):)
јас дозволувам?
или бришам и санкционирам?

ps
dizem ruku,prevaren sam od doticnog prije par godina,vec sam to pominjao,a od moje prevare pa do danas sam od mnogih clanova cuo da ih je izvarao kao i mene,sve na istu foru.Daj mi pa cu ja tebi i nestane,a u medjuvremenu dijeli sto je dobio od ljudi koje je prevario.Ne kazem da se tebi to desilo,ali ima nas puno kojima jeste,samo sto mozda neki nece da javno priznaju

Probaj

premiumott-jpg.121106

јас дозволувам?
[/QUOTE]

Mene si pogresno cirtirao,to sto si citorao u tvom postu nisam ja napisao nego pepe000

Ja sam mu samo pomogao i napisao sa kojim programom moze da konvertuje i dobije uer i pass .

Neznam sto stalno skaces na svaki moj post,kad neko zamoli pomoc ja gledam da pomognem i to ti smeta.

imas nazad par strana se svadjaju ljudi na nacionalistickoj osnovi ,to ti nesmeta i tu se nemesas u svoj posao ,vredjaju se i to ti nesmeta .

Ali ti smeta kad covek kaze imam problem i ja mu pomognem da resi taj problem.

Pogledaj moje ranije postove kad god je neko zatrazio pomoc ja sam gledao da mu pomognem,dam savet ili uputim na program koji ce da mu resi problem.

Ocigledno je da tebi to smeta,neznam zasto se tako ponasas i ko ti daje pravo da se tako ponasas ali to nemoze da prodje .

Ti si primitivan covek i tako se i ponasas ,osvetoljubiv si i imas neki problem u glavi .
Tebi nemogu da pomognem ,idi kod doktora sa tobom nije nesto u redu,neka ti on pomogne.

Probaj

premiumott-jpg.121106

јас дозволувам?
[/QUOTE]
Marko ti se maskiras ko oni americki specijalci"Foke" :)Opet novi avatar:)

јас дозволувам?

незнам на кого му е потребен лекар(((
јас лајкувам пост,,,
и охрабрувам ,,одобрувам,,дека за вакво нешто постои форумов
али тоа е тоа

еве не го бришам постов ,за да видат ,,и правилно разберат другите членови

јас дозволувам?
гледаш некој болен ум
на султанович,пред неколку дена,,направил ист ник ,,и ист аватар)))
зема макови од бугарскиот форум и таму ги постира.....сега дури направил гиф ,,од сите мои слики))

Последно уредено:
dizem ruku,prevaren sam od doticnog prije par godina,vec sam to pominjao,a od moje prevare pa do danas sam od mnogih clanova cuo da ih je izvarao kao i mene,sve na istu foru.Daj mi pa cu ja tebi i nestane,a u medjuvremenu dijeli sto je dobio od ljudi koje je prevario.Ne kazem da se tebi to desilo,ali ima nas puno kojima jeste,samo sto mozda neki nece da javno priznaju
I ja sam cuo o doticnom price da nije bas umjetnik kakvim se predstavlja.
Sjecam se najsocnijeg traca na SF forumu da je navodno nekad na pocetku ove IPTV price prije desetak godina liku koji mu je zatrazio listu poslao onu kucnu sa brojem i imenima clanova porodice. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom