- Член од
- 19 ноември 2018
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 172
hvala drug@heinz100
Na android box je instalirana verzija 1.2.2.0 Pro i radi ok.
hvala drug@heinz100
Na android box je instalirana verzija 1.2.2.0 Pro i radi ok.
Evo ja saljem na pm, svima nema potrebe ni da pitaSta uradi Boga ti sam sebi , niko više ne pita listu , svak hoće višekonekcijsku
Što mi se čini da Bosanćerosi i po koji Hercegovac dominiraju ovdjeEvo ja saljem na pm, svima nema potrebe ni da pita
Hvala puno na poslatim listama , pozdravEvo ja saljem na pm, svima nema potrebe ni da pita
20 domacih listi sa 100 i vise konekcija, kome treba nek pise pm da svi imaju da gledaju. Dosta vise Kraljeva i prosjaka
moze meniEvo ja saljem na pm, svima nema potrebe ni da pita
20 domacih listi sa 100 i vise konekcija, kome treba nek pise pm da svi imaju da gledaju. Dosta vise Kraljeva i prosjaka
Hercegovci pogotovoŠto mi se čini da Bosanćerosi i po koji Hercegovac dominiraju ovdje
Hercegovci pogotovo
Art kompletan panel mac saljem isto i tesla, nepitajte me za stalker portal jel ne gledam to.
Traktore vozaju i prodaju raji muda za bubrege, jedino sto mi je u zivotu krivo je to sto sam bio na njihovoj strani kad su ih ovi sa sf istjerali a ja tek tada pocinjao sa ovom pricom i nisam znao kako fercera sve ovo.Vazda smo dijelili brate... ruka koja ne oskudijeva , ne znam samo gdje su ovi ostali kraljevi da i oni nešto podijele
билбордиве во спојлер!!!!!!Evo Gargića