Don Huan
Alter Ego
- Член од
- 12 јануари 2020
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 333
Ma kakvi. Ja sam ti samo eden klasicen old fashion romanticar. Nisto poveke.Ти си некој Њу Ејџерски Дон Хуан![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi. Ja sam ti samo eden klasicen old fashion romanticar. Nisto poveke.Ти си некој Њу Ејџерски Дон Хуан![]()
Аааааа извини... има женски на темава.... спор сум малко мултитасковам....Ma kakvi. Ja sam ti samo eden klasicen old fashion romanticar. Nisto poveke.
Имав порано омилен анархист, реформиран сатанист сега у светлата страна, ај воз лост нау ај ем фаунд фазонот.... кој викаше дека Њу Ејџот го измислиле сатанистите за високоморалните да не се ни свесни дека прифатиле себична философија на живот...Се согласувам, родителиве сакаат да се утешат со тоа дека нивните деца со ADHD или во аутистичниот спектрум се специјални и понадарени во однос на другите другарчиња. Денес особено има голем број деца кои се тврдоглави, нетрпеливи и прилично интелигентни, со лесен пристап до информациите кој се должи на раната изложеност на технологијата. Ама тоа не ги прави екстраординери, као шо не ме прави ни мене фактот дека сум особено тврдоглава, интроспективна и преферирам друштво на повозрасни луѓе од мали нозе и дека ме интересирале ствари кои се сметаат за "чудни" и несвојствени за девојче. Добра игра им е тоа на изумителите на псевдонаукава, со механизми со кои функционираат и хороскопите и астрологијата, кои ти го драшкаат егото со пар изведени стереотипи (позитивни). Здрава доза на резерва кон се', но интересно за разгледување за оние на кои ова им е ново. Но, мене не ми пречи ако некој се идентификува со ова, ако мене лично тоа не ми штети.
Имав порано омилен анархист, реформиран сатанист сега у светлата страна, ај воз лост нау ај ем фаунд фазонот.... кој викаше дека Њу Ејџот го измислиле сатанистите за високоморалните да не се ни свесни дека прифатиле себична философија на живот...
Е сега, истиот тој го видов и како го објаснува Законот на Телема.... па не му верувам нормално експлицитно... како и никому...
Ама себичност е.... ама па и сите сме себични.... па лесно се лепи и продава...
Инаку ти си била само интроверт.... ко и најголем број на форумот... вклучувајќи се и себе.... и тоа е знаеш спектар....
Обично екстроверт не виси по форуми, освен ако е непоправлив романтичен заводник ко пријателов...![]()
Го имам гледано, мислам дека последните сцени се нешто као читање мисли, па еден возрасен за да се "спаси" замислуваше плажа и бранови наместо намерите што ги имаше во моментот.Имаш развиено цела псевдонаука за вакви работи, со акцент на "псевдо": Indigo children, Indigo child. Сефте дознав за ова кога ме нарекоа вака пред некоја година, не знаев дали да се радувам или да плачам.
И филмов нешто влече натака Village of the Damned (1995)
Ако верувањето во тоа ти носи мир на крајот од денот, не гледам зошто би било побудалесто од верувањето во Господ и богови.
Ставај им на сите лјубоффф... само ти ќе си знаеш дали е правото или ај дуууушичка... ја така на Анон.. Рон... Говинда... си имам листа...Да и требаше да ги послушам моиве коа ми викаа "ќери, окани се тог срања/ќоравог посла" коа видоа дека зачестувам тука. Да не ти кажам на какво мнение сум била/сум инаку за форумиве и до какви АНАЛ-изи имам дојдено посматрајќи тука (со чест на исклучоци, нормално). Можам да кажам и дека овие активности уште повеќе придонесоа кон мојата интровертност а и OCD. И колку некогаш се плашам дали да стиснам лајк/срце/смајли некому (убаво си беше у старт неутрален лајкот) да не случајно протолкува погрешно реципиентот.
Ставај им на сите лјубоффф... само ти ќе си знаеш дали е правото или ај дуууушичка... ја така на Анон.. Рон... Говинда... си имам листа...
Него мора баланс и со ова... како и со се... зависи нели шо бараш од ова...
Ја се навлеков на Говинда, одличен лик ми е... внесен у Њу Ејџо ама не признава... он гуру мисли дека е... и у моменти на досада го пецкам дебанкирам, он се нервира... пошто престанав да гледам телевизија.
Ми фали откако го банираа....па морам појако на Анон.. Рон... каубоецот вчера... то је тај еготрип.
Него кога престанав со НЛО-то, актуелен беше Кори со Дејвид Вилкок- кој бај д веј мисли дека е реинкарнација на Кејси... до кај дојде работава со нив а пријатели?
А Дејвид Ајк со рептилите? Напиша уште некоја книга?
New Age, NLO, Piramidi, se e toa nova updated verzija na renesensata. Moderna romantika. Mada jas ne ja bas razbiram modernata romantika, ama sepak e romantika i ja postuvam so respekt i ljubofff (kako sto vika ben).Ставај им на сите лјубоффф... само ти ќе си знаеш дали е правото или ај дуууушичка... ја така на Анон.. Рон... Говинда... си имам листа...
Него мора баланс и со ова... како и со се... зависи нели шо бараш од ова...
Ја се навлеков на Говинда, одличен лик ми е... внесен у Њу Ејџо ама не признава... он гуру мисли дека е... и у моменти на досада го пецкам дебанкирам, он се нервира... пошто престанав да гледам телевизија.
Ми фали откако го банираа....па морам појако на Анон.. Рон... каубоецот вчера... то је тај еготрип.
Него кога престанав со НЛО-то, актуелен беше Кори со Дејвид Вилкок- кој бај д веј мисли дека е реинкарнација на Кејси... до кај дојде работава со нив а пријатели?
А Дејвид Ајк со рептилите? Напиша уште некоја книга?
Да ти кажам Р почна и на срце да ми се прилепува ама не му признавам сеуште..... а Г има моменти на клерити... ама моменти се....Немам срце (а и за душава сум нешто на дума од вчера) за таква работа. А ми е скроз коректен лик, можеби малку џампи на моменти, кај Р ми се допаѓа што безрезервно и романтично се внесува во одбрана на своите ставови, а Г покажал човечност на неколку моменти дур следам (ама кој мене нешто ме праша, додуша). До рептилоидите за среќа се' уште немам стигнато. Ајде, продуктивен ден!
Нека си признае колку ја платиле најарно.Лошо време за шетање кучиња, па ме потсети темава на Долорес, ако има некој што не ја знае еве... она е хипнотизерка која преку регресиите на клиентите дошла до вистината за настанокот на нашата раса и Ејлиенсите....
И она веднаш ги чепка несватените со утехата дека се индиго, само иде и чекор понатаму, тоа се напредни вонземљани што доброволно се пријавиле да се родат овде, за да го оправат човечкиот род...
Има Долорес многу книги напишано, за целата вистина треба да ги купиме.
Него во случај да не ги знаете Кори и Вилкок... набрзинка... Кори бил дел од Тајната Вселенска Програма, Вилкок му ја слуша приказната и веднаш му верува, го популаризира и одат по конференции да ја раскажат, спремаа и сценарио за холивудски филм и у преговори беа со продукции за која ќе даде повеќе милиончиња....
@Bodhidharma ја и ти може ова да работиме, веќе се е поврзано со кончснес, Никола Тесла, ејлиенс, само треба да составиме наша поавтентична приказна, за веродостојност никој не се замара, пример Кори нема докази и сведоци.
Сите информации со кои поседуваме се џабе ако не ги уновчиме, само не како Горан од ФесТв со јутуб канал, туку прво книга пишуваме, одиме по конференции и продаваме приказната.
Прво ќе одиме кај Мишак у На Рубу Знаности, он се знае со Дејвид Ајк и ќе не поврзе, одиме кај Дејвид он почнува да не популаризира и не поврзува преку океанот со Џордан Максвел, ако уште е жив.... а он со холивуд....
Тајните за тоа отидоа со неа во гроб.Нека си признае колку ја платиле најарно.
Тајните за тоа отидоа со неа во гроб.
Но лично мислам дека не ја платил некој за ова, туку ние обичните ја плативме купувајќи и ги книгите и плаќајки ја да држи курсеви за нејзината техника на регрешн хипносис.
И сега нејзиниот легаси го продужи ќерка и.... еве...
Dolores Cannon
Official site of Dolores Cannon. Discover all of her books and courses here.www.dolorescannon.com
И она сега ги продава книгите и ги држи курсевите кои еве колку коштаат....
Прегледај го приврзокот 234537
Ова е за левел 1....
Е и јас така сакам за ќерка ми, сите овие работи шо сум потршил време да ги слушам, сега да ги уновчам... и на малава да и обезбедам кеш кау...