- Член од
- 15 февруари 2020
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 142
И ти за мене најде да збориш, а изгледа употребуваме ист канализација метод само друга таргет група...
Се гледаме во петок!![]()
Не ја заборавај ружата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти за мене најде да збориш, а изгледа употребуваме ист канализација метод само друга таргет група...
Се гледаме во петок!![]()
Веќе е нарачана... во петок свежа да ми биде...Не ја заборавај ружата.
Па нели кавалерство....од таа гледна точка ако не друго. Не личи, се ствара негативна енергија без врска...............
Тури му кур, избриши го мислењево, да не стои.Па нели кавалерство....од таа гледна точка ако не друго. Не личи, се ствара негативна енергија без врска.
Нормално дека нема да издадеш било кого...не си идиот. Како и да е......
Откако ќе ме измоча.... му треба....да излезе тоа од него.... затоа и нов јузер си направи....Ја мислам да седнете по две пива да испиете најбољи другарчиња ќе бидете
Мислам на Вајат Ерп и Бенд Оувер
Шест недоволно познати жени научници
Вечер го гледам документарецов за брилијантната иноваторка и преубава актерка, на којшто случајно наидов поттикната од дикусијава овде, па придружете ми се ако сакате (па потоа можеби за промена ќе зборуваме малку поконструктивно и продуктивно): Bombshell: The Hedy Lamarr Story (2017)
Шест недоволно познати жени научници
Вечер го гледам документарецов за брилијантната иноваторка и преубава актерка, на којшто случајно наидов поттикната од дикусијава овде, па придружете ми се ако сакате (па потоа можеби за промена ќе зборуваме малку поконструктивно и продуктивно): Bombshell: The Hedy Lamarr Story (2017)
Мислам брату или сестро Натан дека си многу блиску до епифанијата која јас ја имаффф... дека само подјебавање на оваа квази и вонаби интелектуала со јаки мами и деди ишјуз е начинот на општење, во тоа и Солаире може да помогне како студент на архетиповите на Јунг.
Одлично, убаво е човек да се образува. Има нешто во документарецов за одење на гинеколог или уролог?
Што сме поблиску до епифанијата веројатно сме попонизни, скромни и свесни за својата несвесност. Подјебавање не ми е баш ниво.
Хмм, не би требало, но да ѕирнеме впрочем, затоа што љубопитноста е одлика на интелигентните умови(?)
ќе биде... ај со среќа мисијата да им го отвориш умот....Што сме поблиску до епифанијата веројатно сме попонизни, скромни и свесни за својата несвесност. Подјебавање не ми е баш ниво.
Хмм, не би требало, но да ѕирнеме впрочем, затоа што љубопитноста е одлика на интелигентните умови(?)
човек абе нели си искусен на форумот... не признавај бре дека те нервирам.... игнорирај ....Па ако нема, префрли го во темата за феминизам, или во некоја тема за наука. Овде се зборува само за постоењето на душа, за мочањето на овој досадниов, и за одење на уролог и гинеколог.
човек абе нели си искусен на форумот... не признавај бре дека те нервирам.... игнорирај ....
инаку едвај чекам петок![]()
ќе биде... ај со среќа мисијата да им го отвориш умот....
како ти беше иконката....
Автоматски споено мислење:
човек абе нели си искусен на форумот... не признавај бре дека те нервирам.... игнорирај ....
инаку едвај чекам петок![]()
Не си единствената осамена... на крај на ден сите овде се... Добра ноќ Н...Првобитно - Мислителот, кој задлабочен во своите мисли дефецира на вц шољата, Ксеноморфот кој медитира, Чени која тажно и со доза на задршка ве набљудува. Тажни и осамени ликови у прицип. Добра ноќ!
Cathar Sis.
А кои се темите пријателе за кои ти си заинтересиран?Не ме нервираш, досаден си. Барем да ме нервираше.