Дали жените имаат своја цена?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
а да не зборам дека понекогаш и џабе ти се пластичните операции кога владее jailbate манија
Без оглед што мужјациве ќе се јават и ќе речат дека не е така
Самиот факт што имаш бајаги години е доволен turn off кај дел од мушакта популација(а богами не е мал)
Така да коа ќе стигнеш на триесет и нешто по две три пораѓања (а знаеш ли колку може да ти ја заебе фигурата бременоста) и со муж кој повремено оди кај некоја а не запоставува ниедна фамилијарна обврска и те како ќе му ќутиш :)
само сеа мислиш дека се можеш, има време . Ќе сватиш :pipi:/quote]

Имаш опции од тебе зависи. Ако така си ја наредиш и зависиш од него ќе му ќутиш ако си финансиски независна ќе си собереш парталите и ќе си одиш... Ниедни пари не се доволни за да трпам тортура било каква...

А некој ни цена ни вредност :salut:

А да и ме интерсира оние кој мислат дека имат вредност или цена....вака
колку е вредноста...? а колку е цената...?:toe:

Имаш опции од тебе зависи. Ако така си ја наредиш и зависиш од него ќе му ќутиш ако си финансиски независна ќе си собереш парталите и ќе си одиш... Ниедни пари не се доволни за да трпам тортура било каква...
а бе у денешно време сам се и деца и идржавање и разводи тешко.
туку принцезо ќе научиш да трпиш више од тоа :)
Али јебеш џабе се расправам со тебе кога ќе осетиш у живот , ретко кој му испаднало како што сакал според план , посебно кога планот датира од неговаата 19 та година . Нејсе адаптација е нешто кон кое се склони луѓето а богами и менување на ставови и мислења со тек на зреење и растење .
Очигледно не си осетила сеуште некои работи реков и ќе речам видечемо . Али совет добар разгледај убаво каде живееш ептен убаво.

а бе у денешно време сам се и деца и идржавање и разводи тешко.
туку принцезо ќе научиш да трпиш више од тоа :)
Али јебеш џабе се расправам со тебе кога ќе осетиш у живот , ретко кој му испаднало како што сакал според план , посебно кога планот датира од неговаата 19 та година . Нејсе адаптација е нешто кон кое се склони луѓето а богами и менување на ставови и мислења со тек на зреење и растење .
Очигледно не си осетила сеуште некои работи реков и ќе речам видечемо . Али совет добар разгледај убаво каде живееш ептен убаво.

Кој како си ја наредил... Сум осетила доста работи и затоа кажувам дека ниедни пари не се доволни за било каква тортура. И камо среќа повеќето да имале некој план т.е цел немало да лутаат за џабе. Него едно е адаптација а друго е жртвување на својата личност за материјални работи. И да убаво сум разгледала каде живеам и сум задоволна, не сите светот го гледаат само од материјален асптект :smir:

Кој како си ја наредил... Сум осетила доста работи и затоа кажувам дека ниедни пари не се доволни за било каква тортура. И камо среќа повеќето да имале некој план т.е цел немало да лутаат за џабе. Него едно е адаптација а друго е жртвување на својата личност за материјални работи. И да убаво сум разгледала каде живеам и сум задоволна, не сите светот го гледаат само од материјален асптект :smir:
Кој високо лета ниско паѓа ....:pipi:

И тоа е добро, некој у септичка јама заглавуваат ама ќе најдат начин да излезат:smir:
Повеќето (99%) не искачаат пошто не гледаат каде се и во кое време се. А богами нит некој ќе им помогне освен оној севишниот.

Повеќето (99%) не искачаат пошто не гледаат каде се и во кое време се. А богами нит некој ќе им помогне освен оној севишниот.

Ќе се најде. За секој лонец има капак....

Ве читам и не можам да ви се изначудам на некои .. кога биле парите се во животот? -да така е денес на секој чекор курви и на секој чекор спонзори за тие курви, висока монетарна цена но ниска духовна, ...Последно што планирам е да попувам на темава но ви се гледа на сите таквиот резултат ..Барате пари жените ги гледате само како објект или обратно и ке страдате..во суштина таквите се длабоко несрекни и колку е само површно тоа што го прават.. Хендикеп да се почуствува вистинска љубов , хендикеп кој сами си го создаваат .. Производ на тоа разводи и несрекни деца, зошто на некоја стара курва и се присакало да проба свежо мевце па не мисли на ништо.. таквите не заслужуваат деца.. Имате секс како да одите во вц се ви прераснува во рутина, дури не си ја чукните главата, не фрлите нов поглед врз светот и жената да ја гледате како суштинско битие,жената одсекогаш претставувала како суштество кое содржи нежност и чуства зошто некој сака да ја сведи на предмет со некаква си бедна цена?
Но сведоци сме како жената самата се понижи а исто и мажот..Мажот плаче за пиче од своите фантазии а жената за некој кој ке и ги задоволи во голема мера нејзините каприци, смешно и крајно апсурдно животот ке и помини а таа ке се најде во состојба на стара кока кој никој повеке не ја сака и наеднаш ке се почуствува изморено и празно.. Од ваквиот живот се добива само страдање и болка ..ништо повеке..

se slozuvam so malce pogore navedenoto, sekoja zena ima svoja cena.

primer davam

NEMA PLATA-e NEMA SEKS !:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom