Дополна и од мене: Заборавив да прашам - за која кола се давате и колку пати/месеци?Едит: забораив кола да додадам во списокот.
И за кола се даваме!:wink:
Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!
Ајде поздрав,
a do kade e tvoeto nivo ako moze da znaemeЈа имам ниво...
Не зборувај во множинство:wink:глуп или не глуп --- парите се за да се трошат :wink:
а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)
ОК - еве ќе прифатам дека ти не си дал никогаш пари за жена, уште помалку за секс.Не зборувај во множинство:wink:
Нема врска тоа...
Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!
Ајде поздрав,
Тоа е мој проблем! :wink:само ми се поставува прашањето: дали воопшто си имал секс (со женско, а не сам со себе)?
Негов проблем е тоа!!!Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?
Кога го прашав зошто тој ми одговори вака: Најмногу ја плаќам а најмалце ја ебам! :smir:
А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?глуп или не глуп --- парите се за да се трошат :wink:
а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)
Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?Па нормално...курвите си имат цена а за другите кој како индивидуално
не (не секогаш)А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?
Единствено давам пари за кондоми но со тоа не го плаќам сексот туку се заштитувам самиот јас и мојата партнерката:helou:.....
па се знае. таква е „мераклика“...:wink:Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?
Нели кај нас некоја жена се дефинира како курва ако се ебе за пари, а што правиме со тие што се ебаваат оти им е ќеф?
Фала за одговорот!глуп или не глуп --- парите се за да се трошат :wink:
не те разбирам за кој одговор и каков доказ???Фала за одговорот!
И доказ плус даде :pos2:
Без навреда ке те замолам но јас мнг јасно прашав кој е тој глуп што дава пари за секс ?!не те разбирам за кој одговор и каков доказ???
па ти веќе ми одговори на овој мој пост?
и темата е дали жените имаат цена. јас си кажав дека мислам дека имаат. ти што мислиш?