Дали жените имаат своја цена?

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!:tapp:
Ајде поздрав,

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Едит: забораив кола да додадам во списокот.
И за кола се даваме!:wink:
Дополна и од мене: Заборавив да прашам - за која кола се давате и колку пати/месеци? :vozbud:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!:tapp:
Ајде поздрав,

глуп или не глуп --- парите се за да се трошат :wink:

а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36

а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)
Не зборувај во множинство:wink:
Нема врска тоа...

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Не зборувај во множинство:wink:
Нема врска тоа...
ОК - еве ќе прифатам дека ти не си дал никогаш пари за жена, уште помалку за секс.

само ми се поставува прашањето: дали воопшто си имал секс (со женско, а не сам со себе)?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ајде поздрав,
Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?
Кога го прашав зошто тој ми одговори вака: Најмногу ја плаќам а најмалце ја ебам! :smir:

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
само ми се поставува прашањето: дали воопшто си имал секс (со женско, а не сам со себе)?
Тоа е мој проблем! :wink:

Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?
Кога го прашав зошто тој ми одговори вака: Најмногу ја плаќам а најмалце ја ебам! :smir:
Негов проблем е тоа!!!

?

..........

Гостин

А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?

Единствено давам пари за кондоми но со тоа не го плаќам сексот туку се заштитувам самиот јас и мојата партнерката:helou:.....

Чудно генерализираш .....пари за секс даваат оние кој имат проблем да фатат женска:toe:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Па нормално...курвите си имат цена а за другите кој како индивидуално :)
Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?
Нели кај нас некоја жена се дефинира како курва ако се ебе за пари, а што правиме со тие што се ебаваат оти им е ќеф?

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?
не (не секогаш)

Како прво - другарство (пријателството) е друга врста на „љубов“, потреба да се може да се потпреш на некој кога ти е тешко. не за да имаш секс.

Како второ - другарот, ако е прав, и тој ќе те пренесе понекогаш со негови 5 литри нафта, така да тоа му доаѓа како „компензација“. Со жени (воглавно) плаќам само јас...

многу пати, се погаѓа таа со која имаш секс да ти биде и пријателка, но останува второто.

Единствено давам пари за кондоми но со тоа не го плаќам сексот туку се заштитувам самиот јас и мојата партнерката:helou:.....

гледаш дека сепак даваш...:wink:

без разлика на се', поентата ми беше да одговорам позитивно на прашањето дека сите жени имаат цена и да додадам дека (ВОГЛАВНО) во Скопје таа е ниска. не за да расправам за пријателство и дали има некои кои никогаш не платиле за жена...

Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?
Нели кај нас некоја жена се дефинира како курва ако се ебе за пари, а што правиме со тие што се ебаваат оти им е ќеф?
па се знае. таква е „мераклика“...:wink:

абе на сите им е (понекогаш и со понекој) ќеф, нормални си се...

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36

Фала за одговорот!
И доказ плус даде :pos2:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Фала за одговорот!
И доказ плус даде :pos2:
не те разбирам за кој одговор и каков доказ???

па ти веќе ми одговори на овој мој пост?

и темата е дали жените имаат цена. јас си кажав дека мислам дека имаат. ти што мислиш?

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
не те разбирам за кој одговор и каков доказ???

па ти веќе ми одговори на овој мој пост?

и темата е дали жените имаат цена. јас си кажав дека мислам дека имаат. ти што мислиш?
Без навреда ке те замолам но јас мнг јасно прашав кој е тој глуп што дава пари за секс ?!
И ти ми одгоговири на прашањето, а и плус самоиот тврдиш дека даваш пари за тоа, тоа ми е доволен доказ !? Толку ме интересираше мене !!!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom