Дали жените имаат своја цена?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!:tapp:
Ајде поздрав,

Едит: забораив кола да додадам во списокот.
И за кола се даваме!:wink:
Дополна и од мене: Заборавив да прашам - за која кола се давате и колку пати/месеци? :vozbud:

Не знам дали е во ред да се поставува вакво прашање во ова тема , но ме интересира сакам да знам ,кој е тој глуп, што во денешно време дава пари за секс?!:tapp:
Ајде поздрав,

глуп или не глуп --- парите се за да се трошат :wink:

а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)

а сите даваме пари за секс: дали во кеш на курва, или во подароци и нафата (за патувања, па макар и превоз до „местото на настанот“) или пак ако си ти толку шизик во време (а времето е пари)
Не зборувај во множинство:wink:
Нема врска тоа...

Не зборувај во множинство:wink:
Нема врска тоа...

ОК - еве ќе прифатам дека ти не си дал никогаш пари за жена, уште помалку за секс.

само ми се поставува прашањето: дали воопшто си имал секс (со женско, а не сам со себе)?

Ајде поздрав,
Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?
Кога го прашав зошто тој ми одговори вака: Најмногу ја плаќам а најмалце ја ебам! :smir:

само ми се поставува прашањето: дали воопшто си имал секс (со женско, а не сам со себе)?
Тоа е мој проблем! :wink:

Знаеш ли што ми рече еднаш еден колега: Дека неговата жена била најскапата курва на овој свет?
Кога го прашав зошто тој ми одговори вака: Најмногу ја плаќам а најмалце ја ебам! :smir:
Негов проблем е тоа!!!

А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?

Единствено давам пари за кондоми но со тоа не го плаќам сексот туку се заштитувам самиот јас и мојата партнерката:helou:.....

Чудно генерализираш .....пари за секс даваат оние кој имат проблем да фатат женска:toe:

Па нормално...курвите си имат цена а за другите кој како индивидуално :)
Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?
Нели кај нас некоја жена се дефинира како курва ако се ебе за пари, а што правиме со тие што се ебаваат оти им е ќеф?

А дали кога ке почастиш пријател, или ке потрошиш 5 литри нафта за да го пренесеш до некаде го правиш тоа за секс....?
не (не секогаш)

Како прво - другарство (пријателството) е друга врста на „љубов“, потреба да се може да се потпреш на некој кога ти е тешко. не за да имаш секс.

Како второ - другарот, ако е прав, и тој ќе те пренесе понекогаш со негови 5 литри нафта, така да тоа му доаѓа како „компензација“. Со жени (воглавно) плаќам само јас...

многу пати, се погаѓа таа со која имаш секс да ти биде и пријателка, но останува второто.

Единствено давам пари за кондоми но со тоа не го плаќам сексот туку се заштитувам самиот јас и мојата партнерката:helou:.....

гледаш дека сепак даваш...:wink:

без разлика на се', поентата ми беше да одговорам позитивно на прашањето дека сите жени имаат цена и да додадам дека (ВОГЛАВНО) во Скопје таа е ниска. не за да расправам за пријателство и дали има некои кои никогаш не платиле за жена...

Па ако имаат и другите цена тогаш и тие се курви?
Нели кај нас некоја жена се дефинира како курва ако се ебе за пари, а што правиме со тие што се ебаваат оти им е ќеф?

па се знае. таква е „мераклика“...:wink:

абе на сите им е (понекогаш и со понекој) ќеф, нормални си се...

Фала за одговорот!
И доказ плус даде :pos2:

Фала за одговорот!
И доказ плус даде :pos2:

не те разбирам за кој одговор и каков доказ???

па ти веќе ми одговори на овој мој пост?

и темата е дали жените имаат цена. јас си кажав дека мислам дека имаат. ти што мислиш?

не те разбирам за кој одговор и каков доказ???

па ти веќе ми одговори на овој мој пост?

и темата е дали жените имаат цена. јас си кажав дека мислам дека имаат. ти што мислиш?
Без навреда ке те замолам но јас мнг јасно прашав кој е тој глуп што дава пари за секс ?!
И ти ми одгоговири на прашањето, а и плус самоиот тврдиш дека даваш пари за тоа, тоа ми е доволен доказ !? Толку ме интересираше мене !!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom