Prvi koji se javi dobice OB komplet sa konfigom. Ne treba niko da placa kao neki sto placaju i posle se kurce da su nesto naucili.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Potpuno si nebitan lik u mom zivotu da bi trosio rijeci na tebe. Aj vozdricaNa tebe ljubomoran sto si pokupovao sve zive skenere, svim zivima se uvukao u bulju pa sad prosipas pamet ovde? Ajde nek ti bude..
Drug,mene u principu tvoji postovi ne doticu,ali stvarno ne razumem koja je svrha toga,ako nikom ne pomazes,a stalno se hvalis sa svim i svacim.Pa uzivaj,skeniraj i gledaj sta hoces,ali stvarno sto rece Gargamel83,malo prelazis u dosadu.Pozdrav za tebe.Poslušaj malo Alena, relaksiraj se
Evi i ja da zastanam u red ,ako moze toj OB ,fala blagodaram ,ako nemoze pak fala.Prvi koji se javi dobice OB komplet sa konfigom. Ne treba niko da placa kao neki sto placaju i posle se kurce da su nesto naucili.
Pozdrav ako moze ob sa konfingom.hvalaPrvi koji se javi dobice OB komplet sa konfigom. Ne treba niko da placa kao neki sto placaju i posle se kurce da su nesto naucili.
Složicu se i sa Tomom i sa Garagamelom...Pipl mast trast as
Автоматски споено мислење:
Kad upališ mašinu i za 2 sata i 22 minuta na 53000 obrnutih kombinacija pronađeš 1002 liste i bukvalno zguliš panel onda to ne znači samo da je cca.svaka 50-ta pogodak nego znači puno više , a to je da si jednostavno prekucao i da si babo ove igre
Nekad je jedan od pionira i doktora IPTV na ovim prostorima D3n1s pravio šale o IPTV zraci smrti , tzv. skenerčini koja guli sa panela sve što na njemu postoji .. od danas to zahvaljujuci jednom mom prijatelju i mojem VISOČANSTVU koji smo vrijedno radili dva mjeseca u podrumu, u potpunoj tajnosti po cijele noći to više nije nikakva šala već realnost .
ZugZangu ga ponudimo na prodaju , ta će levat
Прегледај го приврзокот 233848
Zakljucan ti profil nemoze se poslat privatna porukaOvako, zao mi je sto ne mogu svima izaci u suret, ali jedno da raspravimo drugarski, vise kao savet, kad vam neko nesto ponudi javno, ne trazite i vi javno vec pustite privatnu poruku, neko vam ponudi nesto i jos treba da vas ganja da vam salje PP, jbg, ne ide to tako. Uopste pisem ovo jer nije prvi put, javio mi se clan na PP i dobio je OB, ako hoce neka napise, necu ja da imenujem. I samo cu da dodam da sam dobio jednu jedinu privatnu poruku sa molbom za OB, svi ostali ste pisali ovde javno umesto da ste poslali poruku.
Ne znam kako ti je poslao poruku kad ispise da nije moguce tebi poslati pp...Ovako, zao mi je sto ne mogu svima izaci u suret, ali jedno da raspravimo drugarski, vise kao savet, kad vam neko nesto ponudi javno, ne trazite i vi javno vec pustite privatnu poruku, neko vam ponudi nesto i jos treba da vas ganja da vam salje PP, jbg, ne ide to tako. Uopste pisem ovo jer nije prvi put, javio mi se clan na PP i dobio je OB, ako hoce neka napise, necu ja da imenujem. I samo cu da dodam da sam dobio jednu jedinu privatnu poruku sa molbom za OB, svi ostali ste pisali ovde javno umesto da ste poslali poruku.
Bil mogao neko ko ima noviji tv Samsung da napravi tutorijal kako se instalira Smart IPTV aplikacija preko IP adrese, jer drug koji ima TV je "preko", pokusali smo sa USB instalacijom ali mu se nista ne desava.
Ima nacin i za IP instaliranje ali ja imam stariji tv pa ne mogu da ga navodim jer ne znam gde je sta..
Aj molim vas ako neko moze bio bih zahvalan
Hvala ti za client...radi config pa ubija...Ovako, zao mi je sto ne mogu svima izaci u suret, ali jedno da raspravimo drugarski, vise kao savet, kad vam neko nesto ponudi javno, ne trazite i vi javno vec pustite privatnu poruku, neko vam ponudi nesto i jos treba da vas ganja da vam salje PP, jbg, ne ide to tako. Uopste pisem ovo jer nije prvi put, javio mi se clan na PP i dobio je OB, ako hoce neka napise, necu ja da imenujem. I samo cu da dodam da sam dobio jednu jedinu privatnu poruku sa molbom za OB, svi ostali ste pisali ovde javno umesto da ste poslali poruku.