- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Jbg drug, bauljam okolo, moram zaradjivati za gladne ptice, nemam vremena za ovu zajebanciju.Desi ti brate kljuki nemate efte dana na vidiku
Jbg drug, bauljam okolo, moram zaradjivati za gladne ptice, nemam vremena za ovu zajebanciju.Desi ti brate kljuki nemate efte dana na vidiku
pa budi i dalje budala, ja sam *ička, nedam nikom,jer u protivnom prešao bih u kurve@jabrane86
#78.554
You racists are the first thing
Another thing you think you know everything
Why didn't you speak that you were the first to make STALKER PLAYER?
Previously even published by Brother SAHBAZ
(The convoy is walking and the dogs bark)
i još su bile dve eho linije koje vuku na njihov sajt, inače svi mi mali smo krali,ovo sam ja davno sebi prepravio,da se falim komšijama, nije bilo ništa ispod pojasaOriginal miki147 skripta:
Прегледај го приврзокот 233458
Turska tarana, jufki i bljuvotini:
Прегледај го приврзокот 233459
Hehe, sad kad si napomenuo, i meni fali jos taj u kolekciji.@bind Komsija tebi jos samo fali ban sa SF-a i imas celu kolekciju
Samo reci kadHehe, sad kad si napomenuo, i meni fali jos taj u kolekciji.
Pa ako sam zasluzio, udri brate!Samo reci kad
Malo strah od kazni,visok standard i sve šta ih zanima gledat imaju legalno za male novce.Nesto kontam sto ovih iz zapadne evrope nema u iptv-iju. Nigdje alata by Hans, by Fridrich, by Sven i sl.
Sve sto valja je il nase , tursko , bugarsko , arapsko , rusko, kinesko itd. Talijani malo nesto maznu i to ti je to.
Joj jesu glupi ovi zapadnjaci
Ovdje mozes da provjeris.Kako se gleda koja je serija Samsung Smart TV-a ? Zadnje slovo u modelu ? Jel recimo ovo K serija ? Samsung UE50NU7022K, ovo je sa Tizen OS?
Podeljeno sutra ponovoPrvoj troici koi se jave na pm dajem,, http://*************:8000/c/ sa exyu kanalima