Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Problemite sto gi imate so 'negativnosta' e posledica na druzbata na samite sobiranki.
10 godini sum na forumov i sekogas posle sekoja sobiranka se sozdava circlejerk ili takozvano drustvo sho si se lajka, si se citira, a u meguvreme si ogovaraat u privaten chat.

Forumi se mesto na diskusija. Anonimnosta treba da bide zadrzana i da se vodi bez vadenje na privaten zivot.
Bez razlika dali nekoj e super moderator ili obicen clen.

Something something... glass houses...
Мала испрафка Драга. Темата е собиранка. Значи ако ти анонимноста ти е светиња тоа си е твое право. Ама неможеш да кажеш како овоа е само форум и на треба да си се упознаваме. Тоа е наблаго кажано смешно :)
А причина за негативноста нема врска со собиранките. Тоа си е до самите нас поединачно.

Problemite sto gi imate so 'negativnosta' e posledica na druzbata na samite sobiranki.
10 godini sum na forumov i sekogas posle sekoja sobiranka se sozdava circlejerk ili takozvano drustvo sho si se lajka, si se citira, a u meguvreme si ogovaraat u privaten chat.

Forumi se mesto na diskusija. Anonimnosta treba da bide zadrzana i da se vodi bez vadenje na privaten zivot.

apsolutno si vo pravo forumot e za diskusija i zabava , a ne za vreganje i omalozuvanje -samo cudno kako ke ima sobiranka ako toa ne se pocituva ,kako ke poglednes nekogo vo oci koj si go omalovazuval anonimno
Автоматски споено мислење:

Мала испрафка Драга. Темата е собиранка. Значи ако ти анонимноста ти е светиња тоа си е твое право. Ама неможеш да кажеш како овоа е само форум и на треба да си се упознаваме. Тоа е наблаго кажано смешно :)
А причина за негативноста нема врска со собиранките. Тоа си е до самите нас поединачно.
@Govinda zatoa jas predloziv koj saka da se zapoznava i ne ja krije anonimnosta da se otvori tema za ne anonimni .Dali nekoj od vas sto omalozuvate i pravite gluposti ste si postavile edno prasanje moze ovoj nik mi e rodnina,drugar na brat sestra vojnicki??

Последно уредено:
Јас целосно заборавив на Лејдибаг, што се деси со нејзе, исчезна целосно?

Ne go zboruvam toa.
Sloboden e sekoj da pravi sto saka.
Toa e samo moe viduvanje i zabeleska.
Дарлинг срцка. Да те потсетам на една ствар најбитна. Живото е прекраток. Наскоро сите ќе умреме. Голема работа ако си ја отркиеме анонимноста и се разотркиеме кои сме а по темите сме си ги отркиле наште интимни и забегани ствари. Сите сме забегани и настрани на свој начин. И јас баш мислам обратно. Коа ке запознаам некој у живо тек тогај вистински ке поќне да ми се оформува сликата на таа особа.
Дури и да сум ја хејтал. Сосема ке биди друго доживувањето на некој коа ке му го глуснеш гласот , видеш изразо на лицето. Истите мисли шо си му ги прочитала сега ке добијат поживо значење. Life is really too short.

Џонтра е невин како еврејче у Аушвиц.
Тј нема да ебе да живи још три живота.
Лејдибаг нема интернет,затој гу нема.
А сунгер порасна.
Ливерпул конечно осфои.

Пази, проблемот во негативноста биле собиранките.
Собиранка немаше 4 години.
А корисниците на форумов, сепак, се најнегативни до сега.

Не драга, проблемот во негативноста е недостатокот на собиранки и дружба.
По дружба во живо, никогаш немало cicrclejerk или како и да го нарекуваш, туку имало создавање на нови пријателства и почитување.

Еве, како некој што е тука од 2005-та, можам да ти потврдам дека кога собиранките беа редовни, корисниците беа најпозитивни и највеќе се почитуваат меѓу себе. Анонимни, недружељубиви и неебени, секогаш може да си останете по ваша желба. Тоа е свето и никој не ви го одзима со сила.

Анонимни, недружељубиви и неебени, секогаш може да си останете по ваша желба. Тоа е свето и никој не ви го одзима со сила.
Како да ти дојди некој на собиранка кога го нарекуваш анонимен, недружељубив и неебан? Па уште од позиција на главен администратор на форум кој организира т.н. собиранки.

Очигледно ти смета јавното дискутирање на темата и пишман се правиш што откако ја заклучи, повторно ја отклучи и се дебатира на неа. А особено што на женско му реплицираш со неебана и анонимна, те личи, браво. Подобро тоа да го напишеш без цитат, али ти си знаеш.

Агда изгледа и оваа Дарлингот (кои имале прилика во живо да ве запознаат и точно знаат какви гомца сте - дали позитивни или негативни, без разлика тука како се претставувате) и јавно ви го шлепнаа во очи токму тоа што го мислат изгледа ве направи батхрт, али ќе ви помини. Со лесно.

Форумњашка собиранка не е мерило за тој кој какф е у друштфо,у истински живот или на тинејџерски кажано риал лајф.Сфе е релативно.
Некад коментари не су релевантни за да праимо ренген слику на некој карактер.Ке пише некад некој нешто на шашму или на вашински од ѓутуре
Некад ке се посфети описно на некој пост. Сфе зависи од моменталну состојбу на поединца.
Ама некад е видљиво кој какф е што и да пише. Еве Vori на пример што и да постира знаемо што цепенка е, видео сс шабанарску песну страну две наназад сфе кажуе.
Поздрав нездраф.

Samo korekcija, nemam dojdeno na sobiranka nikogas i zatoa sum neebana :(
Не сфаќај се буквално де. Смислата е малце поширока. Иста поента Ацид како и мојата само со други зборови кажана.
Иначе те ти си една причина више да идам на собиранка пошто си ти вегетарјанкаааа :)

Како да ти дојди некој на собиранка кога го нарекуваш анонимен, недружељубив и неебан? Па уште од позиција на главен администратор на форум кој организира т.н. собиранки.

Очигледно ти смета јавното дискутирање на темата и пишман се правиш што откако ја заклучи, повторно ја отклучи и се дебатира на неа. А особено што на женско му реплицираш со неебана и анонимна, те личи, браво. Подобро тоа да го напишеш без цитат, али ти си знаеш.

Агда изгледа и оваа Дарлингот (кои имале прилика во живо да ве запознаат и точно знаат какви гомца сте - дали позитивни или негативни, без разлика тука како се претставувате) и јавно ви го шлепнаа во очи токму тоа што го мислат изгледа ве направи батхрт, али ќе ви помини. Со лесно.
Па реков дека секогаш mozzi da ne dojdi, uzzivaj.
Автоматски споено мислење:

Samo korekcija, nemam dojdeno na sobiranka nikogas i zatoa sum neebana :(
Ne be, divi bile lugjeto i circlejerk se stvaralo posle sobiranki i sme se izzivuvale vrz vas sto ne ste dossle :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom