Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Macedon1um

Гостин
Имаше патриоти кога го менуваа името 2-3 ца пред собрание и 200 полицајци.
Баш така, повеќе луѓе се собираа на маршовите за заштита на животните отколку променава на името и сега по социјални медиуми и интернет глумиме лудило.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Баш така, повеќе луѓе се собираа на маршовите за заштита на животните отколку променава на името и сега по социјални медиуми и интернет глумиме лудило.
Не, цевките во соковите се најбитни.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.399
Поени од реакции
18.555
Интересна е споредбата, реторика, национални симболи итн.
Премногу работи се сменети, а многу лесно се заборава, а не е некој голем период

2014

2019
Затоа што глеаш на видео, ти се чини дека се сменило нешто. Само фасадата. Баш дека е краток период многу добро памтиме кој каков патриот беше.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.499
Поени од реакции
13.780
Затоа што глеаш на видео, ти се чини дека се сменило нешто. Само фасадата. Баш дека е краток период многу добро памтиме кој каков патриот беше.
Се разбира, повеќето беа за правда. Сеа откоа ја ебаа работата велат абе уште одамна е така :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Е фикусот сега е каранфил а паторот е кондор. Тоа беа старите добри времиња...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Mene pak zivo me interesira sto mu se mota vo glavata na naturaliziran bugar.
Првиот засегнат се јави.
Следечи!
Автоматски споено мислење:

Сфатете дека Заев мораше да го смени името. Го уценуваа со децата, како на господинот Груевски шо му праеја увек коа го тераа да напраи некое срање.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.263
Првиот засегнат се јави.
Следечи!
Odgovori be bugarce. Ete nas toa ni se motalo niz glavite. Tebe bugarce sto ti se mota niz glavata. Gledam izbegnuvas vo posledno vreme da davas svoe mislenje za bilo sto pretpostavuvam poucen od prethodnite iskustva za da ne ispadnis glup. Malce kasno e za toa pa ne si ja stegaj dusata.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Odgovori be bugarce. Ete nas toa ni se motalo niz glavite. Tebe bugarce sto ti se mota niz glavata. Gledam izbegnuvas vo posledno vreme da davas svoe mislenje za bilo sto pretpostavuvam poucen od prethodnite iskustva za da ne ispadnis glup. Malce kasno e za toa pa ne si ja stegaj dusata.
Ми се мота прашањето дали Мицковски ќе успее да го врати господинот Груевски во земјата, одкога ќе дојде на власт. Ете, ти одговорив, сега можеш мирно да се вратиш во дупката од која исползе одкога се тригерна прееска.
Извини што ти го нарушив зимскиот сон. Не спомињам више куртони.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
Ми се мота прашањето дали Мицковски ќе успее да го врати господинот Груевски во земјата, одкога ќе дојде на власт. Ете, ти одговорив, сега можеш мирно да се вратиш во дупката од која исползе одкога се тригерна прееска.
Извини што ти го нарушив зимскиот сон. Не спомињам више куртони.
Ебаму Груески Ебаму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom