Sladoledo stana Milkshejk.Едвај три бода се побегнати, и тоа дека Лацио има натпревар помалку, кога ќе ја шлакнат Верона во четврток едвај на +2 се, и доминирале, мама онаделе во лигата
Кај е сладоледот, ми недостига...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sladoledo stana Milkshejk.Едвај три бода се побегнати, и тоа дека Лацио има натпревар помалку, кога ќе ја шлакнат Верона во четврток едвај на +2 се, и доминирале, мама онаделе во лигата
Кај е сладоледот, ми недостига...
Тоа е...фолклор.Епа друаров сака со Винченцо Монтела и Џусепе Јакини, заедно со Пулгар и некоја дечурлана што до вчера играла во ФК Три Чешми да дојде во Торино и бодови да носи, тешко тоа оди јбг, преквалитетен е Јувентус со ростер за оваа лига затоа и има вакви глупи коментари од останатите. Едните живеат во денешницата другите се 20 години наназад, тоа е разликата измеѓу Јувентус и останатите 19 тима за жал. Секогаш некој друг ќе е крив, неможе самите да се криви.
Nemame vreme nie da se zamarame so ludogorec mudagorec, pustame ovie Inter U19 kako sto napravi Klop vo anglija i nek si igrat tamu malko.Тоа е...фолклор.
Ќе видиме против Лудогорец за што ќе се леат солзи.
Кои солзи бе пријател, СЕ ОТЕПАВТЕ ПЛАЧЕЊЕ 3 месеци за чист пенал кога им свирна на Реал. ДНО сте.Тоа е...фолклор.
Ќе видиме против Лудогорец за што ќе се леат солзи.
Во купот од Наполи...бре, бре...Nemame vreme nie da se zamarame so ludogorec mudagorec, pustame ovie Inter U19 kako sto napravi Klop vo anglija i nek si igrat tamu malko.
3 месеци и секој викенд....хехе...И кога најочигледно се помогнати, како не свирење на пенал за Болоња или пенал за Јуве во 95та против Џенова, истите коментари ги имаат:''Болоња на гол не шутна, како ќе победат'', ''Не може Џенова со онакви играчи да парира''. Што не пишавте за Лече против Интер така? Нека им свирнеше црвен на Лече за тој стартот, или пенал над Јаннг некни, секако не можат со онакви ростери Лече и Каљари со Интер.
По дно навивачи нема. Еден од 35 годинни, што е пререален на секое поле, МЕ УБЕДУВА ДЕКА ЈУВЕ СЕ ОШТЕТУВАНИ ПОСТОЈАНО, и со Лацио кога го сркнаа, се чуствуваше триумфално, конечно на виделина излегло тоа што го зборувал, судијата беше казнет.
Автоматски споено мислење:
Кои солзи бе пријател, СЕ ОТЕПАВТЕ ПЛАЧЕЊЕ 3 месеци за чист пенал кога им свирна на Реал. ДНО сте.
Во купот од Наполи...бре, бре...
Првенствово е наместено за Јуве...
Значи Интер - клуб за замарање.
Автоматски споено мислење:
3 месеци и секој викенд....хехе...
Е ај...да не беа судиите, Фиорентина денес ќе тепаше...смеи.Па да ви се случува вакво свирење секој викенд, единица мерка за солза ќе бевте. Вие за чист пенал го потековте, не па да ви се свири криминално, како нас.
На пауза се...кога ќе се вратат - ќе одговорат.Зашто немаше судиска помош за Јуве против Наполи?
Dechko, dobar li si ti?
Имаше, не ја искористија. Ако не победиле не знначи дека немало.Зашто немаше судиска помош за Јуве против Наполи?
Имаше, не ја искористија. Ако не победиле не знначи дека немало.
Можеше пенал за ННаполи да свирни ако сака комотно, со од Јуве правилата.
Сериозно она од Квадрадо пенал?