palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
Да,ја постирав неколку пати претходно.Само ќе ја ископираш во вор,пошто не ми дава да прикачам ворд документ.Добро утро Пале. @palekrstic Ја имаш ли некаде како пример оваа "Молба за достава на дополнителни документи" овде на форумот да ја пуштиш или се пополнува на лице место во Министерство за праводудие? Ако ја имаш те замолувам ако сакаш да ми дадеш линк или било како за да може да ја пополнам и неа. Благодарам. Поздрав.
ДО
МИНИСТ'РА НА ПРАВОС'ДИЕТО
НА РЕПУБЛИКА Б'ЛГАРИја
М О Л Б А З А П Р И Л О Ж Е Н И Е Н А Д О П ' Л Н И Т Е Л Н И Д О К У М Е Н Т И
От ____________________ с ЕМБГ __________________ ,паспорт No ___________ , родена в град ___________, Р. Македонија, с Образувана преписка за б'лгарско гражданство _______/20__. ;Молба вх.номер _______/20___
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТ'Р,
Молја да б'дат приложени доп'лнителни документи к'м преписката ми за получаване на б'лгарско гражданство.
Прилагам:
1.) Преведен и нотариално заверен акт за см'рт на пра –дјаадо ми __________________.
2.) Преведен и нотариално заверен акт за см'рт на баба ми- _____________(роден/a____________________).
3.) Преведен и нотариално заверен акт за раждане на мајка ми –__________________________.
4.) Удостоверение за б'лгарски происход от Б'лгарски културен клуб_______________________.
дата…………………….. ПОДПИС НА МОЛИТЕЛја: 1……………………………..........
Ја прикачив и во pdf зошто кога правам paste ми го менува фонтот.Испечатете па пополнете си или конвертирајте во ворд.
Attachments
-
199,2 KB Прегледи: 35
Последно уредено: