Ima makova puna polja..samo nisu vrijedni za gledanje. Mnogo boljih portala ima. Ne znam samo sta svi navaljuju oko gradine, bitke, 2 brata i ostalih kad su samo obicni serveri od amatera koji i ne znaju da linkuju "svoj" kanal sa filmovima koji su se prikazivali na nacionalnim televizijama i VELIIIIIKIIIM LOGOOO pokrivenim svojim. Budite malo mastoviti, logo se moze sakriti sa postojecim programima i postaviti svoj da bude profesionalno a ne sa reklamom na pola ekrana. Sramota da vam neko placa za to. I ovdje kao i na drugim nasim forumima gazde sa uneredjenom stolicom ispituju i traze razlog kako jos uvijek moze neko da mu pokupi materijal. Nije to problem nego kako sve to zastititi. Izvinite na oduzetom vremenu ali matorac je morao nesto da napise i ne obracajte paznju na to. Zivi i zdravi bili a makova bice i kad nas ne bude...;-)Ajd vi koji "klepate" MACove kad već pričate za http://xt.bossna-caffe.com:25461 ima netko neki MAC da mi pošalje na PP da vidim kakva je to lista koju svi tražite...
Hvala!!
P.S.
Marko ako sam za hladjenje ne bunim se..;-)