Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Три недели за медиумите да си играат курот со народот, нема трансфер што не може да се реализира за една недела, сосем е во право.

Jean-Kévin Augustin rejected a late approach from Manchester United when he was finalising his move to Leeds United over the weekend, according to The Athletic & RMC.

Искрено се надевам дека тадич ќе иде у барса, дај боже, ваков магија од фудбалер заслужува у кариерата да игра за голем клуб каков што се Барса, и Ајакс се класа од клуб ама ова е задњи воз за него, 31 e, уште не ми се веруе дека ваков фудбалер прајм годините ги истера у гронинген, твенте и саутемтон.
Башка идеален е за нивниот систем ,и за меси, има уште 2 години сигурно играње на ниво у него, плус што ќе добијат играч за ротација од наредна сезона, класичен џокер од клупа.

Искрено се надевам дека тадич ќе иде у барса, дај боже, ваков магија од фудбалер заслужува у кариерата да игра за голем клуб каков што се Барса, и Ајакс се класа од клуб ама ова е задњи воз за него, 31 e, уште не ми се веруе дека ваков фудбалер прајм годините ги истера у гронинген, твенте и саутемтон.
Башка идеален е за нивниот систем ,и за меси, има уште 2 години сигурно играње на ниво у него, плус што ќе добијат играч за ротација од наредна сезона, класичен џокер од клупа.

Одличен потег на Барселона...од 42 на 45 години просекот ќе го кренат. :D..додуша тука е секогаш гејмерот да ја направи ралика.

Dortmund:

Can pred denje, okolu 25m EUR. Alcazer pred odenje, se uplasi od Haaland. Valencia ili Newcastle 25 EUR.

Toj e magija od fudbaler za timovi kako Ajax itd... msm tie bile kremot na fudbalot, ama deneska se daleku od toa, a Tadic u Barsa ke se izgubi. On moze da bide lider vo timovite koi gi nabroja, ama ne za tim od rangot na Barsa. Verojatno i zatoa nemal poseriozen angazman.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Toj e magija od fudbaler za timovi kako Ajax itd... msm tie bile kremot na fudbalot, ama deneska se daleku od toa, a Tadic u Barsa ke se izgubi. On moze da bide lider vo timovite koi gi nabroja, ama ne za tim od rangot na Barsa. Verojatno i zatoa nemal poseriozen angazman.

И јас така мислам, дури и во бледо сеќавање ми е додека играше во Саутемптон и имаше шпекулации за негов трансфер во поголема екипа дека не се пронаоѓал во такви средини, нормално парафразирано.

pa apsolutno nikade ne e spomnato toa deka treba da bide lider, za kakov lider zboruvas koga praime muabet za ekipa kade e mesi. :)
Ja zimas prvo situacijata vo barsa kakva e, suarez 4 meseci aut, i posle na toa dodavas deka e januari kade izborot na kvalitetni igraci e sveden na apsoluten minimum, i doagas do nekakov zaklucok i preptpostavka deka vo vakva situacija tadic e mozda i najbolje resenie za niv, narocito radi stilot na igra sto go neguva i negovata fleksibilnost koga e vo prasanje napadot.

Nikoj od nego ne bi baral ni da bide lider, bez toj tovar ke igra, sekako bi imal golem tovar pod difolt zaso bi go nosel dresot na barsa ama u situacija koga oni za igrac od klupa go izbraa boateng lani, ovoj e idealno resenie u momentov vo slucaj da mozat da go zemat, a od toa sto procitav, ekspresno bile odbieni od ajax.

Mene licno epten mi se dopaga ko fudbaler i slicno ko i milito, koj na 29-30 se resi konecno da zaigra u golem tim a i za nego vazese muabetot abe dobar e za genoa, saragosa takvi timovi kade davase uvek 20+ golovi, sakam i ovoj da ima takvo iskustvo zasto go zasluzuva.

Што е проблемот со овој уствари? Лани одлично изгледаше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom