Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Три недели за медиумите да си играат курот со народот, нема трансфер што не може да се реализира за една недела, сосем е во право.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413

Jean-Kévin Augustin rejected a late approach from Manchester United when he was finalising his move to Leeds United over the weekend, according to The Athletic & RMC.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Искрено се надевам дека тадич ќе иде у барса, дај боже, ваков магија од фудбалер заслужува у кариерата да игра за голем клуб каков што се Барса, и Ајакс се класа од клуб ама ова е задњи воз за него, 31 e, уште не ми се веруе дека ваков фудбалер прајм годините ги истера у гронинген, твенте и саутемтон.
Башка идеален е за нивниот систем ,и за меси, има уште 2 години сигурно играње на ниво у него, плус што ќе добијат играч за ротација од наредна сезона, класичен џокер од клупа.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.916
Поени од реакции
2.963

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Искрено се надевам дека тадич ќе иде у барса, дај боже, ваков магија од фудбалер заслужува у кариерата да игра за голем клуб каков што се Барса, и Ајакс се класа од клуб ама ова е задњи воз за него, 31 e, уште не ми се веруе дека ваков фудбалер прајм годините ги истера у гронинген, твенте и саутемтон.
Башка идеален е за нивниот систем ,и за меси, има уште 2 години сигурно играње на ниво у него, плус што ќе добијат играч за ротација од наредна сезона, класичен џокер од клупа.
Одличен потег на Барселона...од 42 на 45 години просекот ќе го кренат. :D..додуша тука е секогаш гејмерот да ја направи ралика.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Dortmund:

Can pred denje, okolu 25m EUR. Alcazer pred odenje, se uplasi od Haaland. Valencia ili Newcastle 25 EUR.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Toj e magija od fudbaler za timovi kako Ajax itd... msm tie bile kremot na fudbalot, ama deneska se daleku od toa, a Tadic u Barsa ke se izgubi. On moze da bide lider vo timovite koi gi nabroja, ama ne za tim od rangot na Barsa. Verojatno i zatoa nemal poseriozen angazman.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toj e magija od fudbaler za timovi kako Ajax itd... msm tie bile kremot na fudbalot, ama deneska se daleku od toa, a Tadic u Barsa ke se izgubi. On moze da bide lider vo timovite koi gi nabroja, ama ne za tim od rangot na Barsa. Verojatno i zatoa nemal poseriozen angazman.

И јас така мислам, дури и во бледо сеќавање ми е додека играше во Саутемптон и имаше шпекулации за негов трансфер во поголема екипа дека не се пронаоѓал во такви средини, нормално парафразирано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015

pa apsolutno nikade ne e spomnato toa deka treba da bide lider, za kakov lider zboruvas koga praime muabet za ekipa kade e mesi. :)
Ja zimas prvo situacijata vo barsa kakva e, suarez 4 meseci aut, i posle na toa dodavas deka e januari kade izborot na kvalitetni igraci e sveden na apsoluten minimum, i doagas do nekakov zaklucok i preptpostavka deka vo vakva situacija tadic e mozda i najbolje resenie za niv, narocito radi stilot na igra sto go neguva i negovata fleksibilnost koga e vo prasanje napadot.

Nikoj od nego ne bi baral ni da bide lider, bez toj tovar ke igra, sekako bi imal golem tovar pod difolt zaso bi go nosel dresot na barsa ama u situacija koga oni za igrac od klupa go izbraa boateng lani, ovoj e idealno resenie u momentov vo slucaj da mozat da go zemat, a od toa sto procitav, ekspresno bile odbieni od ajax.

Mene licno epten mi se dopaga ko fudbaler i slicno ko i milito, koj na 29-30 se resi konecno da zaigra u golem tim a i za nego vazese muabetot abe dobar e za genoa, saragosa takvi timovi kade davase uvek 20+ golovi, sakam i ovoj da ima takvo iskustvo zasto go zasluzuva.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

Што е проблемот со овој уствари? Лани одлично изгледаше...

Kajgana Shop

На врв Bottom