palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
Леле кој баксуз си значи,за една преписка те утнаа..... ајде ќе биде во следниот указКај мене нема промена уште.
Леле кој баксуз си значи,за една преписка те утнаа..... ајде ќе биде во следниот указКај мене нема промена уште.
Jas idev preku nego, nemo bolji tipot sve kako rece taka ispadna.Муабетот ми беше дали е ок човекот за посредување или е преварант
Jas odam preku nego sum vo procedura na mnogu luge mu ima zavrseno rabota pred se si ja brka rabotata covekotМуабетот ми беше дали е ок човекот за посредување или е преварант
Така е било значи...а јас се чудев зошто од 2017 март закажував за интервју и кога видов дури 2018 4ти Јуни ми закажаа значи година и три месеци чекав за интервју и после година од интервјуто се смени во финална, па три месеци т.с од ноември 2019 на положителноDruze site so cekame od 2016 ne fatija skoro 5 godini tie so bevme na dopolnitelna proverka taa traese 1 god i 2 meseci barem vo moj slucaj. Cestito na site so dobija ukazi deneska i na tie so ke objavat vo tekov na denov.
isto i vujko mi. Nekolku meseci e na polozitelno a vo Ungarija mu stavija pecat u prethodniot pasos.Edno prasanje moj drugar ceka potpis kaj vice 5 meseci.. A porano ima zabrana vo italija 2 godini koja e izminata... Dali ke ima problem, t. E dali viceto gi kontrolira tie raboti?
Stom pominal na sovet ne bi trebalo da ima problem, proverkata ja vrsat ministerstvoto preku mvrEdno prasanje moj drugar ceka potpis kaj vice 5 meseci.. A porano ima zabrana vo italija 2 godini koja e izminata... Dali ke ima problem, t. E dali viceto gi kontrolira tie raboti?
Еден проблем се реши , друг во најаваСо овој указ се потпишаа вкупно 198 преписки ,сите освен една преписка се од 2016,последна потпишана преписка е со бр.7480/2016.
Значи се оди забрзано и сакаат да ги исчистат преписките од 2016.
Можеби е малку глупаво да се наоѓа замерки откако на некого ќе му потпишат указ,но сега се пролонгира самото подигнување ,и слободни термини има тек од 08.04.2020,што е приближно 2,5 месеци чекање за термин,а кај се тек останатите што треба да земат државјанство ?
Од 2016 има уште доста преписки,тука се и 2017,па 2018
Автоматски споено мислење:
Инаку честитки на сите што добија денес државјанство!!!