- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
pa imaš li ikakav konfig unutra ? ako ti ne valja konfig džaba ti vrtiPredator...pojede me ziva...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa imaš li ikakav konfig unutra ? ako ti ne valja konfig džaba ti vrtiPredator...pojede me ziva...![]()
onda pripremi jedan milijon najmanje hahahah tako si rekao 2 za 1 hahhaJa kad najstariju mašinu upalim poput prve verzije salezli 40 -50 listi za sat nadjem , e sad možeš mislit sta radim sa sentry, stormom , open bulletom itd ...
Автоматски споено мислење:
A šta ti vrti druže, loto bez dobitka?![]()
Želja , moj Mostarac ...otpjevao najljepšu himnu mog voljenog klubaTako lepa, pametna, mlada Milion dolara. Bila si košmar svakog dečaka, Za muškarca ko stvorena. Neke se duše rađaju stare, Neke mlade umiru. Pesmom ti slikam po vratu gitare, Kad me tuge ubiju. Ref. Možda za tobom pogrešno skrenem Sa ovog puta svog. Možda mi sutra sude zbog tebe ljudi, al' neće Bog. Možda sam grešan, ljubavi željan Sve nek je istina Opet bi s tobom isto jer život nije ravna linija. Puštam neka traje dok traje Razumom ne biram Kad tako retko srce se daje Za razloge ne pitam Nekad se leti Nekad se pada Život je rodeo Kome je srce iz jednog komada taj nije ni voleo Ref. Neko uvek više voli Ovaj put to bit cu ja Ljubav koja ne zaboli nije me ni zasluzila Ref. Opet bi s tobom isto jer život nije ravna linija.
![]()
Zeljko Samardzic - Mozda (Official video) 2020
Label and copyright: ZELJKO SAMARDZIC & MUSICPLAYZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Subscribe to channel Zel...www.youtube.com
предобра е!!!!
Bila su to vremena kad se sjedilo u njegovom kaficu i slusalo kako svira gitaru, davnih 80-ih godina. Legenda od covjeka.Želja , moj Mostarac ...otpjevao najljepšu himnu mog voljenog kluba
jesi jos u mostaruŽelja , moj Mostarac ...otpjevao najljepšu himnu mog voljenog kluba
https://www.youtube.com/watch?v=8fGodbe6z7s
Jesam druze . Tu sam cijeli zivot.jesi jos u mostaru
1. Siguran ? Tesko pitanje jos tezi odgovor. Ne zna niko osim tvoraca build sta je stavio unutra osim da probas mapraviti svoj pa si siguran sta koristis.Дали апликацијата Kodi за гледање телевизија е безбедна и легална во Германија?