Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze.........
Автоматски споено мислење:

Pozdrav......

Na svaku listu koju uhvatite sa tim Predatorom na kojeg ste navalili ja ću vam dvije dati .
Preko resoa bi prije uhvatio neku listu nego sa Predatorom...da ne pisem mikrovalne...:-D

Salim se ja, radi Predator ko da nije nista jeo ima 30 god.....:)
Nego dadoxy - imas li ti toliko listi za davanje...;-)

Последно уредено:
Preko resoa bi prije uhvatio neku listu nego sa Predatorom...da ne pisem mikrovalne...:-D

Salim se ja, radi Predator ko da nije nista jeo ima 30 god.....:)
Nego dadoxy - imas li ti toliko listi za davanje...;-)
Kad upalim desetak mašina odjednom pa i manuelno počnem kopati il´ će da bude listi za sve il´ će što kaže moj komšija pekar Veli sve da ode u pićka materin :D

Kad upalim desetak mašina odjednom pa i manuelno počnem kopati il´ će da bude listi za sve il´ će što kaže moj komšija pekar Veli sve da ode u pićka materin :D
Realno pitanje je koliko se tu nađe višekonekcijskih listi? :D

Последно уредено:
Vidim ja svi nesto kopaju, nalaze, hvataju. Kod mene vrti ko na cirkusu iza Hita. Oci mi se ukrstise a da makne sa Hits: 0 ne daj Boze. Vrisnuo bi ko Nikola Simic kad je dobio na sportskoj. Odoh ja u prirodu brati maslacke...:)
Nije on Nikola Simic, on je Pantic! :):)

Openbullet je moćan alat, ne ga podcjenjivati. Bitan je config koji složite, E sad da li PredatorMod ili se igrate s recimo Anomaly Modded pa si sami složite što vam treba, ostaje na vama. Ako sam ja uspio skužiti kako radi bez pomoči s foruma, onda zbilja.......
Evo mala pomoč kako se radi jednostavniji config: https://www.youtube.com/watch?v=VOb4dWIwNTI&feature=emb_logo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom