Go imas nanazad na forumovMoze mene
Tjesi se ti. Vise lopova na jednom mjestu ne vidjeh ni u KPZ Zenica onomad![]()
Preko resoa bi prije uhvatio neku listu nego sa Predatorom...da ne pisem mikrovalne...:-DNa svaku listu koju uhvatite sa tim Predatorom na kojeg ste navalili ja ću vam dvije dati .
Kad upalim desetak mašina odjednom pa i manuelno počnem kopati il´ će da bude listi za sve il´ će što kaže moj komšija pekar Veli sve da ode u pićka materinPreko resoa bi prije uhvatio neku listu nego sa Predatorom...da ne pisem mikrovalne...:-D
Автоматски споено мислење:
Salim se ja, radi Predator ko da nije nista jeo ima 30 god.....
Nego dadoxy - imas li ti toliko listi za davanje...;-)
Realno pitanje je koliko se tu nađe višekonekcijskih listi?Kad upalim desetak mašina odjednom pa i manuelno počnem kopati il´ će da bude listi za sve il´ će što kaže moj komšija pekar Veli sve da ode u pićka materin![]()
Zadnji mjesec nista , a proteklih par mjeseci umalo.Realno pitanje je koliko se tu nađe višekonkecijskih listi?![]()
MozeMoze mene
To je po onoj: Prosle godine jedanput, ove godine sve rijedje.Zadnji mjesec nista , a proteklih par mjeseci umalo.![]()
ajde posalji dvije ...uhvaceno sa PredatoromNa svaku listu koju uhvatite sa tim Predatorom na kojeg ste navalili ja ću vam dvije dati .
Nije on Nikola Simic, on je Pantic!Vidim ja svi nesto kopaju, nalaze, hvataju. Kod mene vrti ko na cirkusu iza Hita. Oci mi se ukrstise a da makne sa Hits: 0 ne daj Boze. Vrisnuo bi ko Nikola Simic kad je dobio na sportskoj. Odoh ja u prirodu brati maslacke...![]()