Пирсинг

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
simonce* напиша:
Porano mn sakav da stavam pirs na jazik,koga trebase da odam da me pirsaat mi bese strav i od togas neam pomisleno za pirs..(bilo kade)
Стравот не е потребен кога е пирсањето во прашање:icon_lol:меракот е важен

V

VirtualA

Гостин
Јас сакам на веѓа, ама сега приоритет ми е тату да си ставам, така да....ќе биди

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Ме интересира дали знаете некои сајтови или некои сликички од работи што ви се допаѓаат - пирсови и тетоважи

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Кажи ми тиколку пари е да се стави тетоважа на грб,ама поголемка,да трае околу 2/3 месеци?

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Како да трае два три месеци.Сакаш привремена тетоважа или да се тетовираме два три месеци :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Boogie напиша:
Како да трае два три месеци.Сакаш привремена тетоважа или да се тетовираме два три месеци :)
Е ај што мислиш дека сакам?
Не ме заебавај!
Ај вака-Колку пари е привремена тетоважа која трае околу 2/3 месеци??

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
2/3 meseci tetovaza nema ne postoi,ima za 12 meseci ili 1 god. i tie se duplo poskapi od trajnite tetovazi ama ajde zosto igranje igracki so privremeni tetovazi se znae trajnata e zakon za da imas uspomena na vremeto za cel zivot

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Јас има ставено пирсови на увото и многу малку болеше. Многу сакам да ставам и на папокот ама немам храброст, све мислам дека многу ке боли, дкеа ке биде страшно па не дај боже ќе ми се искомплицира нешто. Иако знам дека тоа не е вистина пак ми е страв.

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Се е во психата ако се плашиш можеби и ке били :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
И јас сакам да си ставам на папокот ама читав на интернет дека ако сум се извишела ке се изобличел дали е така или одма да доаѓам да ставам пирс?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
check_on_IT напиша:
И јас сакам да си ставам на папокот ама читав на интернет дека ако сум се извишела ке се изобличел дали е така или одма да доаѓам да ставам пирс?
Хм...
а колкава си ти?
Ваљда си повеќе од 15...
што значи шансите да извишиш многу, се минимални.
Јас имам пирс на стомак веќе 2 и нешто години, го стаив на 13 или 14 години, и супер си е пирсингот.
Одма иди ставај пирс!:je:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ја имам 14 и затоа не сум толку сигурна дали ке се извишувам али ке ставам 100% за највише месец.:je:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Ако ставам пирс (на папокот) после дали треба да го пазам од сонце, или од друго слични работи? Дали загнојува или слично? Многу сакам да ставам и планирам да ставам ама претходно сакам добро да се информирам. Иначе имам 15 години и мислам дека не сум многу мала нели?

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Не си мала за ставање ама мора да имаш дозвола од родител.Прво нема никакво гноење ако се стави како треба нели да е чисто и стерилно а второ првите 20 дена треба многу внимание и нега за самиот па сега види ти дали ке си ставиш

Kajgana Shop

На врв Bottom