- Член од
- 27 септември 2018
- Мислења
- 191
- Поени од реакции
- 238
jesi nasao server sa kojeg ces da trazis listupozdrav ekipa! jel ima netko stabilnu http://ok2.se:8000/ listu? hvala
jesi nasao server sa kojeg ces da trazis listupozdrav ekipa! jel ima netko stabilnu http://ok2.se:8000/ listu? hvala
Briši to odmah!ljudi kako kod vas radi by sahbaz stalker player meni stane svaka lista koju pustim preko njega pa mislim da taj player treba eliminisat moje misljenje da krade liste tjst macove kazem moje misljenje nomora da bude tako
Ne vidim logike druže da neko ko je sposoban da napravi ovakav player ima motiv da krade liste i macove .ljudi kako kod vas radi by sahbaz stalker player meni stane svaka lista koju pustim preko njega pa mislim da taj player treba eliminisat moje misljenje da krade liste tjst macove kazem moje misljenje nomora da bude tako
Postavlja se pitanje: i da krade, od koga krade???Ne vidim logike druže da neko ko je sposoban da napravi ovakav player ima motiv da krade liste i macove .
Ono napraviš auto, a krades benzin ...
A sto da se muci ?Ne vidim logike druže da neko ko je sposoban da napravi ovakav player ima motiv da krade liste i macove .
Ono napraviš auto, a krades benzin ...
i šta će on sa hiljadama listi , objavljivat ih na blogu pa skupljat klikove ? puca vas paranoja majke mi ljudiA sto da se muci ?napravi nesto i vi mu donosite liste... zamoricici. Ne kazem da je tako al eto jednog razloga
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Napisao sam na drugom forumu ali ajde da ponovim i ovde.Mislim da ne krade liste, usnimio sam namerno nekoliko listi u njega i lepo rade nije stala ni jedna,Medjutim uvek ima kvaka,ne znam kakav upit pravi ali posle pustanja u njemu taj mac vise ne radi u stb. Mozda gresim ali gro ljudi gleda u stb i sve mi se cini da je alat namerno napravljen da se to onemoguci, i onda odjednom ce prestati sa radom kao i mnogi skeneri tipa hacker...ljudi kako kod vas radi by sahbaz stalker player meni stane svaka lista koju pustim preko njega pa mislim da taj player treba eliminisat moje misljenje da krade liste tjst macove kazem moje misljenje nomora da bude tako
Nit sam paranoican niti me zanima to, pitao si, rekao sam ti jedan razlog i to je to, na tebi da ces da verujes ili ne.i šta će on sa hiljadama listi , objavljivat ih na blogu pa skupljat klikove ? puca vas paranoja majke mi ljudi![]()
Ali dobar razlog itekakoA sto da se muci ?napravi nesto i vi mu donosite liste... zamoricici. Ne kazem da je tako al eto jednog razloga
Trojanski virus: Win32 / Wacatac.D! Ml Može izvoditi razne aktivnosti poput krađe korisničkih lozinki, brojeva kreditne kartice, PIN-a i drugih osjetljivih informacija koje potom šalje nekoj drugoj osobi ili može nepotrebno zauzimati resurse računala usporavajući ga na taj način.Virus kupi sve info sa pc liste su manji problem.i šta će on sa hiljadama listi , objavljivat ih na blogu pa skupljat klikove ? puca vas paranoja majke mi ljudi![]()
Nadrealisti su predvidjeli prije 30 godina ovod shahbaza, dobar je sahbaz ko macija guzaNapisao sam na drugom forumu ali ajde da ponovim i ovde.Mislim da ne krade liste, usnimio sam namerno nekoliko listi u njega i lepo rade nije stala ni jedna,Medjutim uvek ima kvaka,ne znam kakav upit pravi ali posle pustanja u njemu taj mac vise ne radi u stb. Mozda gresim ali gro ljudi gleda u stb i sve mi se cini da je alat namerno napravljen da se to onemoguci, i onda odjednom ce prestati sa radom kao i mnogi skeneri tipa hacker...
minulih godina.Verujem da medju nama ima ljudi koji to mogu pregledati,cisto da budemo sigurni da ne ispadne
da sahbaz ima svoje servere i da je to zbog biznisa.Pomalo mi je cudno kako se pojavio i kako ga prezentuju.
Ne slazem se s tobom nikako , po toj logici Denis , Losmij , Salezli i svi oni koji su pravili iptv alate su radili to iz neke koristi.. ZugZang mi je isto kazao da iako prodaje taj modifikovan open bullet da je to sto radi cisti hobi i da to radi iz zadovoljstva u slobodno vrijeme . Usput dodatno nesto i zaradi ali mu to nije motiv jer ima drugi posao gdje odlicno zaradjuje.Nit sam paranoican niti me zanima to, pitao si, rekao sam ti jedan razlog i to je to, na tebi da ces da verujes ili ne.
Ti stvarno mislis da on ili bilo ko drugi to rade jer zele da vam pomognu, da nema neke koristi? Naivan si ko francuska sobarica.
Na kraju krajeva svi vi imate sta da gledate, od svakog servera po jedan mac najmanje ali i dalje trazite alate, skenirate, zasto? Sta radite s tolikih listi ?
To vec ima smisla al obzirom da je lik tamo na tom turskom iptv forumu ikona cisto sumnjam.Trojanski virus: Win32 / Wacatac.D! Ml Može izvoditi razne aktivnosti poput krađe korisničkih lozinki, brojeva kreditne kartice, PIN-a i drugih osjetljivih informacija koje potom šalje nekoj drugoj osobi ili može nepotrebno zauzimati resurse računala usporavajući ga na taj način.Virus kupi sve info sa pc liste su manji problem.