- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Aha, znaci liste nemas za podeliti....trebam skenirati da bi pronašao listu,zato i kažem da smo čudni ljudi
Aha, znaci liste nemas za podeliti....trebam skenirati da bi pronašao listu,zato i kažem da smo čudni ljudi
nisi ga shvatio , ne skenira mu se sad ..kad ima sve alate , tako je i kod mene, bitno je da se ima , ko šiša svrhuA liste jel imas?? Smes li to da podelis???
Pa neverujem vam da pricate istinu, ali dobro...nisi ga shvatio , ne skenira mu se sad ..kad ima sve alate , tako je i kod mene, bitno je da se ima , ko šiša svrhu![]()
sta nam ne vjerujes ? da ne skeniramo ili da imamo tolike skenere?Pa neverujem vam da pricate istinu, ali dobro...
Da ne skenira te naravno, ko bi izdrzao a da ih ne isproba do kraja??? Zar ne?sta nam ne vjerujes ? da ne skeniramo ili da imamo tolike skenere?
sta znaci do kraja ?svi rade na slican nacin i pronalaze isti materijal pa koristio ti ZuGZanga , Zamana,Da ne skenira te naravno, ko bi izdrzao a da ih ne isproba do kraja??? Zar ne?
daj posalji jedan hahahhahaJesmo mi čudni ljudi,dok nisam imao ništa stalno visio na laptopu da pronađem kakav skener.Sad ih ,valjda sam dobro pebrojao imam vrhunski 6 i ništa neradim.Čudno zar ne....Ali skeneri su samo za mene ,nesmijem djeliti tako nemojte pitati da pošaljem![]()