- Член од
- 15 јануари 2020
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 7
Zuti videossignal beli i crveni je L+R zvukadapter scart a druga strana kabal sa 3 od kojih je jedan slika drugi zvuk treci nemam pojmachinc
Zuti videossignal beli i crveni je L+R zvukadapter scart a druga strana kabal sa 3 od kojih je jedan slika drugi zvuk treci nemam pojmachinc
Tako je no zaboravio sam davno je to biloZuti videossignal beli i crveni je L+R zvuk
так да,,,,,јас не ги уништувам......подобро би ги раздал..на некои членови,,и да се шират пораки,,,побавно е отколку јавното уништувањеPa nisu ni tvoje tj nisu nicije tko to ima vlastito nesta?????NITKO... na porukama sam podijelio x listi tak da........
Nikolce brat mislis so ovoj metod ke bide uspesno emituvanjeto TV od receiverot?70 denari na pazar skart adapter
покасно се вклучувам во дискусијава,,,нешто прочитав ,нешто не разбрав,,,Nikolce brat mislis so ovoj metod ke bide uspesno emituvanjeto TV od receiverot?
Moze normalno al je slika dosta solidna na odnocu hd ulazaNikolce brat mislis so ovoj metod ke bide uspesno emituvanjeto TV od receiverot?
ako ne podrzava ovaj konektor smanji rezoluciju na resiver i to je to.....Moze normalno al je slika dosta solidna na odnocu hd ulaza
Kad bi ti razumijo linux ...nikad nebi radijo sa WinLinux je dobar za mnogo cega i stabilan sustav al se neznam koristiti snjim jer mi previse naredbi komandi kao kad je nekada bio dosHackeri znaju sta je linux
![]()
покасно се вклучувам во дискусијава,,,нешто прочитав ,нешто не разбрав,,,
каков ресивер поврзуваш.....овие што се за дигиталана телевизија?
дај сликај што поврзуваш и на што.....каков е приклучокот на телевизор....
и ќе ти објаснам конкретно,,сум поврзувал секаков вид на приклучок
покасно се вклучувам во дискусијава,,,нешто прочитав ,нешто не разбрав,,,
каков ресивер поврзуваш.....овие што се за дигиталана телевизија?
дај сликај што поврзуваш и на што.....каков е приклучокот на телевизор....
и ќе ти објаснам конкретно,,сум поврзувал секаков вид на приклучок
Nije baš tako, ženama se setuju na uredjaje linux dist. tipa debian,zbog sigurnosti i lakoće rukovanja sa odličnim programskim GUI, pogledajte samo Mint, ne govorimo o Arch i Knopixu, naravno. Linux dosta ljudi dobro poznajeLinux je dobar za mnogo cega i stabilan sustav al se neznam koristiti snjim jer mi previse naredbi komandi kao kad je nekada bio dosHackeri znaju sta je linux
![]()
jel imas pozadi hd ulaz na resiver taj.........Прегледај го приврзокот 229334Eve go modelot I resiverot!![]()
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 229337
Ako mislis za HDMI priklucok nema resiverot samo ulazna antenna izlezna antenna I Skart port toa e se od konektorite!jel imas pozadi hd ulaz na resiver taj.........
Zato ces dobiti jos jedan novi film za par minKad bi ti razumijo linux ...nikad nebi radijo sa WinScanner....linux nisu potrebni ti alati
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ma to ti nevredi nista tu imas paranalognih kanala tako da daj deci da se igraju sa njim nadzi na buvljak hd resiver ...mislim sa hd ulazom i zavrsi posaoAko mislis za HDMI priklucok nema resiverot samo ulazna antenna izlezna antenna I Skart port toa e se od konektorite!